Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Άρσεναλ και τα δύο «πολυβόλα» για τη θέση του Λακαζέτ
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ και τα δύο «πολυβόλα» για τη θέση του Λακαζέτ

Το επόμενο καλοκαίρι θέλει την Άρσεναλ να φρεσκάρει την επιθετική της γραμμή. Οι «Κανονιέρηδες» ψάχνουν παίκτη στη θέση του όπως όλα δείχνουν αποχωρήσαντα Λακαζέτ.

05.10.2021 | 19:02

Η πρόσφατη μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού έφερε νέες επενδύσεις για την Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» σε πείσμα των καιρών ξόδεψαν τεράστια ποσά και ενίσχυσαν το ρόστερ τους με ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν στο τώρα αλλά περισσότερο στο αύριο αυτής της ομάδας. Ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μίκελ Αρτέτα έχει μπροστά του πολύ δουλειά για να καταφέρει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα διεκδικεί τίτλους στο Νησί.

Για να συμβεί αυτό ρεαλιστικά θα πρέπει η Άρσεναλ να συνεχίσει ακάθεκτη στην ανανέωση του ρόστερ της. Να βρει νέους πρωταγωνιστές σε όλες τις γραμμές και να τους μπολιάσει με τους υπάρχοντες. Αλλαγές κρίνεται απαραίτητο πως πρέπει να γίνουν και στη γραμμή κρούσης. Εκεί Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ δείχνουν να μην έχουν πλέον να προσφέρουν κάτι παραπάνω στην ομάδα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο πρώτος μάλιστα μοιάζει πολύ πιθανό το καλοκαίρι να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον λονδρέζικο σύλλογο. Το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δείξει ζέση για την επέκτασή του. Αυτό μοιραία φέρνει τους «Κανονιέρηδες» από τώρα σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γάλλου επιθετικού.

Γουότκινς και Κάλβερτ Λιούιν φλερτάρουν με την Άρσεναλ

Δημοσίευμα της βρετανικής Sun αναφέρει πως η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία έχουν ήδη δημιουργήσει μια λίστα με πιθανούς υποψήφιους στόχους. Στην κορυφή αυτής όπως αποκαλύπτεται βρίσκονται οι ταλαντούχοι Όλι Γουότκινς της Άστον Βίλα και Ντομινίκ Κάλβερτ Λιούιν της Έβερτον. Δύο επιθετικοί που τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στο Νησί με τις επιδόσεις τους. Αμφότεροι δείχνουν έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Να βρεθούν σε μια ομάδα με μεγαλύτερη πίεση και να προσπαθήσουν να αγγίξουν τίτλους και διακρίσεις. Και οι δύο όμως δεσμεύονται με πολυετή συμβόλαια με τις ομάδες τους κάτι που τους κάνει αυτομάτως αρκετά… αλμυρούς για την Άρσεναλ. Βέβαια, το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα για τους Λονδρέζους…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version