Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημη πρόταση σε Μαρσιάλ η Νιουκάστλ (pic)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επίσημη πρόταση σε Μαρσιάλ η Νιουκάστλ (pic)

Ο Αντονί Μαρσιάλ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νιουκάστλ η οποία φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Γάλλο φορ.

09.10.2021 | 16:29

Ολοένα και περισσότερο από δω και πέρα θα πληθαίνουν τα μεταγραφικά σενάρια που θα σχετίζονται με τη Νιουκάστλ. Είναι λογικό άλλωστε, μετά τη ριζική αλλαγή σελίδας που έγινε. Οι ζάμπλουτοι Σαουδάραβες έχουν πια την αγγλική ομάδα και είναι έτοιμοι να δαπανήσουν όσα εκατομμύρια χρειαστούν για παίκτες. Ένας από τους στόχους λοιπόν είναι ο Αντονί Μαρσιάλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός μετά την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μάντσεστερ, είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται. Μονάχα ένα ολόκληρο 90λεπτο μετράει έως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις. Και ήταν το ματς με τη Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου η Γιουνάιτεντ έχασε με 1-0 από τους Λονδρέζους. Στο Champions League ο Μαρσιάλ έχει μόλις ένα λεπτό συμμετοχής, στην πρεμιέρα με τη Γιάνγκ Μπόις στην Ελβετία. Συνολικά, μετράει επίσημα επτά συμμετοχές και ένα γκολ, εκείνο με την Έβερτον (1-1).

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Νιουκάστλ μπαίνει δυνατά για Μαρσιάλ

Γυρίζουμε στο θέμα μας. Ο 25χρονος σέντερ φορ έχει μπει στο στόχαστρο της νεόπλουτης Νιουκάστλ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου μάλιστα έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στη Γιουνάιτεντ για τον Γενάρη. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2024, με τη χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη είναι φυσικά ενήμερος και ο μάνατζερ του Μαρσιάλ όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version