ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Μέσι: «Ήμουν έτοιμος να ανανεώσω και μου είπαν δε γίνεται»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα και ανέλυσε τα όσα συνέβησαν εκείνες τις μέρες και εντέλει τον οδήγησαν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μέσι: «Ήμουν έτοιμος να ανανεώσω και μου είπαν δε γίνεται»

Αναμφίβολα η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι έκανε όλο τον κόσμο να «τρίψει» τα μάτια του. Κι αυτό γιατί δεν πίστευαν πως θα μπορούσα να δουν τον Αργεντινό άσο σε άλλη ομάδα, πέραν της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια, ο ίδιος αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα» με προορισμό το Παρίσι. Κι αυτό γιατί αν και είχε συμφωνήσει να ανανεώσει με τους Καταλανούς, η κάκιστη οικονομική τους κατάσταση και το Financial Fair Play της La Liga δεν τους επέτρεψε να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα οι περισσότεροι περίμεναν το πότε θα μιλήσει ο Μέσι. Πότε θα δώσει «φως», από την δική του οπτική, για όσα συνέβησαν. Άλλωστε, δεν είναι λίγο πράγμα να αποχωρεί κάποιος από την ομάδα που έχει περάσει σχεδόν όλη του τη ζωή. Ο Αργεντινός άσος σε συνέντευξη του στο «France Football», που κυκλοφόρησε το Σάββατο (9/10), αναφέρθηκε στις μέρες εκείνες, τονίζοντας πως ενώ ο ίδιος ήταν έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενημερώθηκε πως αυτό δε γίνεται, μένοντας στον… αέρα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

Μέσι: «Είχα αποφασίσει να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα»

Ο Μέσι επισήμανε τις δυσκολίες που είχε στην αποδοχή της αποχώρησης του από την Μπαρτσελόνα. Κι αυτό γιατί θα άλλαζε τόσο η δική του καθημερινότητα όσο και της οικογένειας του. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, τόνισε πως είχε ήδη αποφασίσει να τελειώσει την καριέρα του στους Καταλανούς. Ωστόσο, αυτό δε συνέβη κι έτσι, όπως, ανέφερε, ήρθε σ’ εκείνον η προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός δήλωσε ενθουσιασμέμος από το πρότζεκτ κι έκανε λόγο για μια εύκολη απόφαση, κάνοντας λόγο για μια πάρα πολύ γρήγορη συμφωνία ανάμεσα σε αυτόν και τη γαλλική ομάδα.

«Επέστρεψα από διακοπές, ήμουν έτοιμος να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο και να προπονηθώ την αμέσως επόμενη μέρα και ξαφνικά μου είπαν ότι δεν μπορούσαμε ν’ ανανεώσουμε. Κι αυτό γιατί η Μπαρτσελόνα δεν είχε τα μέσα για να με κρατήσει. Μου άλλαξε τα σχέδια. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ. Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι και όλη η οικογένεια να αλλάξει τη ρουτίνα της. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό στην καριέρα μου. Είχα αποφασίσει, μαζί με την οικογένεια μου, να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά το περάσαμε μαζί.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να σκέφτομαι τους τρόπους με τους οποίους θα κατάφερνα να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου δραστηριότητα. Έπρεπε να βρω μια ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου. Είχα κι άλλες προτάσεις, όμως συμφώνησα πολύ γρήγορα με την Παρί. Με ενθουσίασε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, οι φιλοδοξίες του συλλόγου, οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Όλα αυτά έκαναν εύκολη την απόφασή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ