Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπάρτσα ετοιμάζεται να «δέσει» τον Γκάβι για μια ζωή
Μπαρτσελόνα

Η Μπάρτσα ετοιμάζεται να «δέσει» τον Γκάβι για μια ζωή

Η Μπαρτσελόνα μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει πρόταση στον Γκάβι, προκειμένου να τον «δέσει» για πολλά χρόνια στο «Καμπ Νου».

11.10.2021 | 17:13

Μέσα στην κατήφεια και την εσωστρέφεια της φετινής καταστροφικής χρονιά για τη Μπαρτσελόνα, υπάρχει ένας λόγος για να χαμογελούν οι φίλοι της. Η αγωνιστική κρίση της «Μπάρτσα» έφερε στο προσκήνιο το project ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών.

Ο πιο ταλαντούχος από τους ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει ευκαιρίες είναι ο 17χρονος Γκάβι. Το στυλ παιχνιδιού του, έχει αναγκάσει τους δημοσιογράφους να τον συγκρίνουν με τον Τσάβι. Ενδεικτικό του ταλέντου του, είναι ότι έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίζεται για την εθνική Ισπανίας στις πρόσφατες αναμετρήσεις της «φούριας ρόχας» για το Nations League.

Η Μπαρτσελόνα αναγνώρισε ότι πέτυχε φλέβα χρυσού και θα κάνει τα πάντα για να την αξιοποιήσει. Έτσι, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του μέσα στις επόμενες μέρες/εβδομάδες. Αναμένεται να λάβει 5ετες συμβόλαιο με τις αποδοχές του να αυξάνονται από σεζόν σε σεζόν.

Ας σημειωθεί ότι η λίστα της Μπαρτσελόνα με τους παίκτες προς ανανέωση περιλαμβάνει τους Πέδρι, Άνσου Φάτι, Αραούχο και Ντεμπελέ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι αριθμοί του Γκάβι δείχνουν έναν ώριμο ποδοσφαιριστή

Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Ισπανό μέσο κόντρα στην εθνική Ιταλίας και την εθνική Γαλλίας. Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν ένα 17χρονο να αγωνίζεται με την ωριμότητα ενός 30χρονου. Η ικανότητά του να παίρνει τη σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή του επέτρεψε να τελειώσει τις 2 αναμετρήσεις με λιγοστά λάθη και με πολύ αυξημένα ποσοστά μεταβίβασης της μπάλας.

Παράλληλα, ο τρόπος που προφύλασσε τη μπάλα και την προστάτευε μας θύμιζε τον Μπουσκέτς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version