Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζοάο Φέλιξ: «Μπορώ να φτάσω στο ίδιο επίπεδο με τους Μπαπέ-Χάαλαντ»
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ζοάο Φέλιξ: «Μπορώ να φτάσω στο ίδιο επίπεδο με τους Μπαπέ-Χάαλαντ»

Ο Ζοάο Φέλιξ φέρεται να έχει μεγάλες φιλοδοξίες, μιας και δήλωσε πως μπορεί να φτάσει στο επίπεδο των Έρλινγκ Χάαλατ και Κιλιάν Μπαπέ.

13.10.2021 | 19:43

Ένας από τους πολλά υποσχόμενους ανερχόμενους αστέρες του πορτογαλικού ποδοσφαίρου θεωρείται ο Ζοάο Φέλιξ. Ο 21χρονος επιθετικός έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του τα προηγούμενα χρόνια. Στην Μπενφίκα έκανε το μεγάλο «μπαμ» και προκάλεσε την προσοχή πολλών μεγαθηρίων της Ευρώπης. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης εν τέλει να του αποσπά την υπογραφή πριν δυο καλοκαίρια.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως στην ισπανική πρωτεύουσα περιμένουν πολλά περισσότερα. Πέρσι κινήθηκε στη σκιά του Λουίς Σουάρες όσον αφορά το σκοράρισμα. Φέτος τα πράγματα πηγαίνουν χειρότερα. Βέβαια να μην παραλείψουμε το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμού.

Φέτος έχει πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές. Τρεις στο πρωτάθλημα της La Liga και δυο στο Champions League. Δίχως ακόμα να έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Δήλωση γεμάτη αυτοπεποίθηση από τον Ζοάο Φέλιξ

Ο ίδιος πάντως είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Η φιλοδοξία του είναι στα ύψη και αυτό φάνηκε σε μια δήλωση που έκανε. Συγκεκριμένα, όπως έχουν αναρτήσει αρκετές ιστοσελίδες σε Ισπανία και όχι μόνο, ο Ζοάο Φέλιξ λέει ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. «Μπορώ να φτάσω στο ίδιο επίπεδο με τους Χάαλαντ ή Μπαπέ.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φέλιξ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version