ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η «αλεπού» ξεγέλασε τον «διάβολο» σε ένα ρόλερ κόστερ… συναισθημάτων (vid)

Η Λέστερ έβγαλε νοκ άουτ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κερδίζοντας την εντός έδρας με 4-2, σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Η «αλεπού» ξεγέλασε τον «διάβολο» σε ένα ρόλερ κόστερ… συναισθημάτων (vid)

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, η Λέστερ υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Κινγκ Πάουερ». Σε ένα ματς γεμάτο ανατροπές, οι «αλεπούδες» επικράτησαν με 4-2 των «κόκκινων διαβόλων» εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Έτσι, η ομάδα του Σόλσκιερ έμεινε στην 4η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ πήρε βαθμολογική ανάσα και έφτασε τους 11 βαθμούς στην 11η θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι «αλεπούδες» έκλειναν καλά τους χώρους, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να επιτεθούν με καλές προϋποθέσεις.

Για να διασπαστεί αυτή η καλά οργανωμένη άμυνα της Λέστερ χρειάστηκε μία έμπνευση του Γκρίνγουντ. Ο Άγγλος εξτρέμ συνέκλινε από τα δεξιά προς τα αριστερά και με έναν κεραυνό άνοιξε το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Γιουνάιτεντ πλησίασε το 2-0 μετά από συνεργασία του Σάντσο με τον Κριστιάνο. Ο Σμάιχελ, όμως, απέκρουσε το σουτ του Πορτογάλου στο 27ο λεπτό.

Η Λέστερ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Απάντησε στο 30ο λεπτό με ένα εξίσου όμορφο γκολ από τον Γιούρι Τίλεμανς. Ο Μαγκουάιρ φέρει τεράστια ευθύνη καθώς από δικιά του αδράνεια, η μπάλα έφτασε στον Βέλγο. Ο τελευταίος με γλυκό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Μετά το γκολ, η Λέστερ έβρισκε όλο και περισσότερους χώρους στη μεσαία γραμμή για να γίνει επικίνδυνη. Η επιλογή του Σόλσκιερ να χρησιμοποιήσει τον Πογκμπά μαζί με τον Μάτιτς ως δυάδα στο κέντρο άφηνε συνεχώς εκτεθειμένη τη Γιουνάιτεντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ρόλερ κόστερ συναισθημάτων με χαμόγελα για τη Λέστερ στο τέλος

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, εκκίνησε με την Λέστερ να απειλεί μετά το λάθος του Σάντσο και το πλασέ του Ιεανάτσο. H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αδυνατούσε να απειλήσει και ο Σόλσκιερ έριξε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τον Ράσφορντ στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι παρέμενε ανοιχτό, με τις 2 ομάδες να κυνηγάνε το γκολ της νίκης.

Η προβληματική λειτουργία της μεσαίας γραμμής της Γιουνάιτεντ οδήγησε στην καλύτερη φάση των «αλεπούδων» στο 76ο λεπτό. Ο Μάτιτς έχασε τη μπάλα από τον Τίλεμανς και ο Βέλγος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ντε Χέα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντε Χέα χρειάστηκε να διώξει τη μπάλα με τα πόδια σε σουτ του νεοεισελθόντα Ντάνκαν. Από το κόρνερ που κέρδισε η Λέστερ, προέκυψε το 2-1 για τους γηπεδούχους. Για μία ακόμη φορά ο Ντε Χέα απομάκρυνε προσωρινά τον κίνδυνο αλλά ο Σογιοντσού πήρε το ριμπάουντ και προ κενής εστίας έφερε το παιχνίδι τούμπα στο 79΄.

Η Γιουνάιτεντ βρήκε απάντησε 2 λεπτά μετά. Ο Λίντελοφ με μία απίθανη μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Ράσφορντ, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 με άψογο πλασέ.

Η Λέστερ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Αμέσως μετά τη σέντρα από το 2-2, η Λέστερ βγήκε στην επίθεση και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Το γκολ πέτυχε ο Βάρντι με υπέροχο τελείωμα μετά από ασίστ του Αγιόθε Πέρεθ. Το κερασάκι στην τούρτα και το 4-2 πέτυχε ο Ντάνκαν στο 90ο λεπτό μετά από μία ακόμη αδράνεια των γηπεδούχων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ