ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Η Πόρτο πέταξε στα τάρταρα τη Μίλαν! (vid)

Δυναμική εμφάνιση και κυριαρχία επί της Μίλαν από την Πόρτο, η οποία αν και επικράτησε με το ισχνό 1-0 μπορούσε να σκοράρει πολύ περισσότερα γκολ.

Η Πόρτο πέταξε στα τάρταρα τη Μίλαν! (vid)

Κυριαρχική και απόλυτη ήταν η Πόρτο κόντρα στη Μίλαν στο «Ντραγκάο»! Οι «δράκοι» έπιασαν από τα μούτρα τη Μίλαν και δεν την άφησαν να βρει ποτέ ρυθμό. Μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, ο Λουίς Ντίας πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έβαλε φωτιά στον όμιλο!

Βομδαρδισμός της Πόρτο αλλά χωρίς αποτέλεσμα!

Θέλοντας να ξεπλύνει την ντροπή του βαρύτατου 1-5 την περασμένη αγωνιστική, οι «δράκοι» μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο. Και μπορούμε να πούμε πως έπιασαν τους Ιταλούς από το λαιμό. Μόλις στο 6′ Ντίαζ είχε δοκάρι, μετά από μια υπέροχη κούρσα. Στο 19ο λεπτό ήταν η σειρά του Ουρίμπε να απειλήσει, όμως ούτε αυτός στάθηκε τυχερός στην προσπάθεια του.

Η Πόρτο συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά για να ανοίξει το σκορ, με τον Ταρεμί να χάνει τρεις τεράστιες ευκαιρίες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (24′, 25′ και 28′). Η τύχη όμως δεν βρισκόταν με το μέρος του και έτσι το σκορ έμεινε ως είχε. Παρά την… εξαφάνιση της Μίλαν από το γήπεδο, ο Μπιρχ έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το 0-0 να παραμένει. Απελπιστικά υπέρ της Πόρτο η στατιστική (11 προσπάθειες έναντι μόλις μίας!), όμως παρέμεινε η απόλυτη ισορροπία.

Ποδοσφαιρική δικαιοσύνη για τους «δράκους»

Με άγριες διαθέσεις μπήκαν και στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι. Πάλι ο Ταρεμί πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του στο 48′ πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Ουρίμπε έπιασε γλυκό σουτ στο 56ο λεπτό, αλλά έχασε για λίγο το στόχο. Τελικά, η «δικαιοσύνη» της Πόρτο ήρθε στο 65′. Μετά από πολλές άστοχες προσπάθειες και με τον Λουίς Ντίας δράστη, οι «δράκοι» πήραν προβάδισμα.

Αυτό το γκολ αντί να ηρεμίσει τους γηπεδούχους, τους έδωσε νέα ορμή. Και με τη Μίλαν ανήμπορη να αντιδράσει, ο μονόλογος της Πόρτο συνεχίστηκε. Παραλίγο ο Πέπε να μπει και αυτός στη λίστα των σκόρερ (69′), όμως δεν βρήκε στόχο. Η Μίλαν δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι και η ήττα ήταν αναπόφευκτη.

Απόλυτο μηδέν για τους «ροσονέρι» που έμειναν χωρίς βαθμούς για τρίτο παιχνίδι, έπιασε στην δεύτερη θέση την Ατλέτικο η Πόρτο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ