Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στα «μέλια» οι Μπαπέ και Μέσι! (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Στα «μέλια» οι Μπαπέ και Μέσι! (pic)

Ο Κιλιάν Μπαπέ δείχνει να απολαμβάνει τη συνύπαρξή του με τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί ΣεΝ Ζερμέν όπως φάνηκε από μια δήλωσή του.

23.10.2021 | 19:28

Πολλοί έλεγαν κι έγραφαν στο παρελθόν (κι εμείς βέβαια, δεν είμαστε αθώες περιστερές), ότι ο Κιλιάν Μπαπέ είχε πρόβλημα με τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, θεωρήθηκε φευγάτος από το Παρίσι έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, όχι μόνο δεν ισχύει αυτό, αλλά το αντίθετο.

Ο Μπαπέ δείχνει να απολαμβάνει να παίζει πλάι στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, δεν είναι ψέμα ότι του έχει μοιράσει δυο ασίστ στα δυο τελευταία παιχνίδια του Champions League. Συνεργάζονται εξαιρετικά οι δυο τους έως τώρα.

Από την πλευρά του ο Μέσι όσο καταπληκτικός και να είναι, δεν γίνεται να μην έχει υποστήριξη από τους συμπαίκτες του. Το ίδιο ισχύει για τον Μπαπέ όπως και για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός τοποθετήθηκε περί του θέματος μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του: «Είμαι τυχερός που βρίσκομαι με τον Λίο Μέσι στα αποδυτήρια. Είναι μια θαυμάσια εμπειρία και ευκαιρία για μένα. Λέω την αλήθεια όταν αναφέρω πως τον βάζω στην κατηγορία αυτών που είναι ασυναγώνιστοι.»

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version