ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η ιστορία πίσω από τη μεταγραφή του Κρόος στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο μάνατζερ του Τόνι Κρόος σε συνέντευξή του αποκάλυψε τους λόγους που ο Γερμανός μέσος πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάγερν Μονάχου.

Η ιστορία πίσω από τη μεταγραφή του Κρόος στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Είναι από τους πιο σταθερούς και ποιοτικούς μέσους της Ευρώπης ο Τόνι Κρόος. Αυτό δεν ισχύει μόνο τα τελευταία χρόνια που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλλά και από τότε που βρισκόταν στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βασιζόταν πάνω του και είχε να πει μόνο τα καλύτερα για εκείνον και τις ικανότητές του.

Γι’ αυτό τον λόγο τον ήθελε δίπλα του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη ποτέ δυνατό. Ο εκπρόσωπος του Γερμανού χαφ, Βόλκερ Στρουθ, με δηλώσεις του έκανε γνωστούς τους λόγους που ο πελάτης του ήθελε να φύγει από το Μόναχο.

«Τον Σεπτέμβριο του 2013 είχαμε την πρώτη μας επαφή με την Μπάγερν Μονάχου. Η πρότασή τους ήταν έξι εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να πέσουμε κάτω από τα δέκα! Ο Τόνι δεν ήταν αρνητικός στο να παραμείνει στην ομάδα.

Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα του είχε πει: “Θέλω να μείνεις στην ομάδα. Σε χρειάζομαι.” Αλλά δεν γινόταν να παίρνει λιγότερα από τον Γκέτσε. Γι’ αυτό και ζητήσαμε δέκα εκατομμύρια.

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους κάναμε πάλι μία κουβέντα με τον Ρουμενίγκε. Εκείνος μας είπε: “Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο”. Εμείς δεν αλλάξαμε στάση και τους τονίσαμε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία για κάτω από δέκα», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Και κάπως έτσι πήγε ο Κρόος στη Ρεάλ Μαδρίτης! 

Και κάπως έτσι πήγε ο Κρόος στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μετάνιωσε ποτέ που έκανε δικό της τον Τόνι Κρόος. Ωστόσο, ο Γερμανός μέσος θα είχε άλλη καριέρα αν τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον αποκτούσε μιας και οι Άγγλοι ήταν πολύ κοντά σε εκείνον.

Αλλά η αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία μάλλον δεν έφερα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, ο μάνατζερ του έμπειρου μέσου περιγράφει ένα σκηνικό με τον τότε πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, που έκανε τον πελάτη του να θέλει να φύγει σαν… τρελός.

«Μετά από μία νίκη με σκορ 5-0 ο Ούλι Χένες πάει προς τα αποδυτήρια και φωνάζει μπροστά σε όλους:”Φώναξε τον μάνατζέρ σου. Πες του ότι δεν πρόκειται να πάρετε δέκα εκατομμύρια ευρώ!” αμέσως ο Τόνι του απάντησε: “Δεν χρειάζεται να τον πάρω. Το ίδιο λέω και εγώ”. Λίγο καιρό αργότερα κάναμε γνωστό σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης ότι ο Τόνι ήταν προς πώληση.

Ήρθαν αρκετές προσφορές στα χέρια μας. Ωστόσο, εκείνη που προχώρησε περισσότερο ήταν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μόγες. Μας είχαν στείλει και ένα αντίγραφο του συμβολαίου. Ήταν όλα έτοιμα. Είχαν μπει όλες οι υπογραφές εκτός από εκείνη του Τόνι. Λίγες ημέρες αργότερα η Γιουνάιτεντ απέλυσε τον Μόγες.

Έτσι, το καλοκαίρι του 2014 η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Τόνι Κρόος».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ