ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η πεντάρα στο «Ολντ Τράφορντ» έφερε ρεκόρ για τον Κλοπ! (pic)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά την μυθική νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5-0) στο «Ολντ Τράφορντ», έγινε ο πιο γρήγορος προπονητής στην ιστορία των «κόκκινων» που φτάνει τις 200 νίκες.

Η πεντάρα στο «Ολντ Τράφορντ» έφερε ρεκόρ για τον Κλοπ! (pic)

Δεν είναι πλέον υπερβολή, ούτε ψέμα, το να πει κανείς πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο αναμορφωτής της Λίβερπουλ. Από την ημέρα που ανέλαβε τους «κόκκινους», τους έχει επαναφέρει στην κορυφή. Ο ίδιος δημιούργησε ένα σύνολο που παίζει σύγχρονο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Κάτι που φυσικά έχει αποφέρει και τίτλους στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Κάτι που έχει… μεταφραστεί και σε τίτλους, φυσικά. Πρώτα ήρθε η κατάκτηση του Champions League τη σεζόν 2018/19, για να ακολουθήσει την επόμενη σεζόν η κατάκτηση της Premier League. Ένα τρόπαιο που «έσπασε» την κατάρα 30 ετών για τον σύλλογο του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, η περσινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τη Λίβερπουλ του Κλοπ. Γι’ αυτό, άλλωστε, περιορίστηκε στην τέταρτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί τίποτα από τα όσα πετύχει ο Γερμανός στον πάγκο του συλλόγου. Εξάλλου, η ομάδα του έχει επανέλθει στον… φρενήρη ρυθμό της φέτος. Κάτι που επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο, διασύροντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5-0) μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Μια νίκη ορόσημο για τον 54χρονο τεχνικό, αφού ήταν η υπ’ αριθμόν 200 στον πάγκο της Λίβερπουλ, όντας ο πιο γρήγορος που φτάνει σε αυτό τον αριθμό στην ιστορία του συλλόγου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ξεπέρασε ένα σωρό «θρύλους» ο Κλοπ

Πιο συγκεκριμένα, ο Κλοπ, που έγινε ο πέμπτος προπονητής στην ιστορία της Λίβερπουλ που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό, χρειάστηκε 331 παιχνίδια. Δύο περισσότερα είχε χρειαστεί ο θρυλικός Κένι Νταλγκλίς, που μάλιστα βρισκόταν στο «Ολντ Τράφορντ» και παρακολούθησε το ρεκόρ του Γερμανού. Στα 345 ματς έφτασε τις 200 νίκες ο Μπομπ Πέισλι, ενώ 380 αναμετρήσεις χρειάστηκε ο Μπιλ Σάνκλι και 431 ο Τομ Γουότσον. Πρόκειται, φυσικά, για τα σπουδαιότερα ονόματα που έχουν καθίσει στον πάγκο των «κόκκινων». Ωστόσο, ο Κλοπ τους ξεπέρασε πλέον όλους.

Παράλληλα, ο ίδιος, αντιμετώπισε με… χιούμορ το ρεκόρ του. Άλλωστε, ο Κλοπ έμαθε γι’ αυτό μετά τη λήξη της αναμέτρησης κατά τη διάρκεια της συνέντευξη του στο «SkySports». Εκεί τόνισε πως θυμάται κάποιες… αχρείαστες ήττες στη θητεία, ενώ τόνισε πως θα πιεί μια μπύρα για να γιορτάσει το επίτευγμα του.

«Οκ, ουάου! Αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο. Όταν μου είπατε γι’ αυτό, αν και είμαι θετικός άνθρωπος, μου ήρθαν στο μυαλό κάποιες ήττες που ήταν… αχρείαστες, για να πω την αλήθεια. Ωστόσο, σήμερα κερδίσαμε. Πάντα πίνουμε μια μπύρα στον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι, οπότε όταν θα πίνω θα το σκέφτομαι και αυτό (σ.σ το ρεκόρ). Είναι φυσικά ένα μεγάλο επίτευγμα», ανέφερε ο Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ