Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με τους «μεγάλους» η Μπαρτσελόνα τα… χάνει! (stats)
Μπαρτσελόνα

Με τους «μεγάλους» η Μπαρτσελόνα τα… χάνει! (stats)

Μόλις ένα γκολ κόντρα σε ομάδες του ίδιου διαμετρήματος της μετρά η φετινή Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν

25.10.2021 | 22:43

Ζόρια και πάλι… ζόρια βρίσκει στα δύσκολα φετινά παιχνίδια η Μπαρτσελόνα. Τόσο σε πρωτάθλημα, όσο και Ευρώπη, οι «μπλαουγκράνα» πετυχαίνουν γκολ με το σταγονόμετρο σε παιχνίδια μεγάλης δυσκολίες. Για την ακρίβεια έχουν μόλις ένα γκολ, αριθμός σχεδόν απαγορευτικός…

Το κλάσικο της Κυριακής (25/10) έληξε, με τον γνωστό διεκδικητή τα τελευταία χρόνια να τσιμπάει και τη νίκη. Παρότι η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ανώτερη από ότι σε άλλα φετινά παιχνίδια, η νίκη δεν μπόρεσε να έρθει στη Βαρκελώνη. Αν και το 2-1 ήταν αρκετά λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να αποχωρήσει νικήτρια από το «Καμπ Νου».

Πολλά συστήματα, σχεδόν κανένα γκολ!

Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά αυτό ήταν μόλις το πρώτο γκολ των «μπλαουγκράνα» σε φετινό δύσκολο παιχνίδι. Πρώτο μετά από τέσσερα παιχνίδια και… τρία διαφορετικά συστήματα. Μπάγερν Μονάχου και Μπενφίκα στο Champions League και Ατλέτικο με Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga, πέρασαν όλες με επιτυχία το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στην πρώτη τους συνάντηση για φέτος. Οι δύο ομάδες των «αστεριών» φιλοξένησαν με δύο καλοζυγισμένες τριάρες τους Ισπανούς. Όσο για τα εγχώρια παιχνίδια, Ατλέτικο και Ρεάλ πέτυχαν από δύο τέρματα, με τους μερένχες» να είναι οι μόνοι που δέχθηκαν γκολ.

Σε αυτά τα παιχνίδια, ο Κούμαν χρησιμοποίησε τρία διαφορετικά συστήματα! Από τριάδα στην άμυνα μέχρι 4-3-3 ή 4-2-3-1, καμία απόφαση του Ολλανδού τεχνικού δεν λειτούργησε. Το γκολ έρχεται πολύ δύσκολα για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι πριν καλά-καλά συνηθίσουν ένα σύστημα, μεταπηδούν σε ένα άλλο!

Ακόμα ένα στοιχείο για το πόσο ξέφραγο αμπέλι είναι η φετινή Μπαρτσελόνα. Ευθύνη, η οποία βαραίνει σε τεράστιο βαθμό τον Ολλανδό προπονητή

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version