Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: «Τα λόγια του Λαπόρτα με πείραξαν – Δεν το άξιζα»
Μπαρτσελόνα

Μέσι: «Τα λόγια του Λαπόρτα με πείραξαν – Δεν το άξιζα»

Ο άσος της Παρί, Λιονέλ Μέσι, δήλωσε ότι τον πείραξαν οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Χοάν Λαπόρτα, για τον ίδιο.

01.11.2021 | 10:48

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε το περσινό καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα, παρά την διάθεση και των 2 πλευρών να συνεχίσουν τις συνεργασία τους. Η διεθνή οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το κλαμπ σε συνδυασμό με το salary cup της La Liga κατέστησε αδύνατη την παραμονή του Αργεντινού στο «Καμπ Νου».

Έτσι, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αποχώρησε ως ελεύθερος για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα συζητιέται αν είχαν εξαντληθεί όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του 34χρονου στους Καταλανούς.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Χοάν Λαπόρτα, υποστήριξε ότι ήλπιζε ο Μέσι να ζητήσει να αγωνιστεί δωρεάν το σύλλογο.

«Ήλπιζα ότι ο Μέσι θα ερχόταν το τελευταίο λεπτό και θα πρότεινε να παίξει τσάμπα αλλά δε μπορούμε να το ζητήσουμε αυτό από έναν παίκτη του επιπέδου του» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η δυσαρέσκεια Μέσι με τις δηλώσεις Λαπόρτα

Αυτές οι δηλώσεις πλήγωσαν τον Αργεντίνο. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Sport, διότι θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκαν αμφιβολίες ως προς το πρόσωπό του.

«Κανείς από τη Μπαρτσελόνα δε μου ζήτησε να παίξω δωρεάν. Δέχτηκα μία περικοπή 50% και ήμουν διατεθειμένος να δεχτώ και μεγαλύτερη. Τα λόγια του Λαπόρτα με πείραξαν. Δημιούργησαν αμφιβολίες που δεν τις άξιζα».

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η Μπαρτσελόνα και ο Μέσι έχουν χαράξει διαφορετικές πορείες και προς το παρόν τα έχουν βρει σκούρα ο ένας μακριά από τον άλλον.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version