Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ψυχούλα Νεϊμάρ – Αφιέρωσε το γκολ στην άτυχη Μαρίλια (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν

Ψυχούλα Νεϊμάρ – Αφιέρωσε το γκολ στην άτυχη Μαρίλια (vid)

Σήμερα είναι η βραδιά του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει δύο γκολ απέναντι στην Μπορντό, τα οποία αμφότερα έχει αφιερώσει σε ένα πρόσωπο που δεν είναι πλέον στη ζωή.

06.11.2021 | 22:50

H Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει ακάθεκτη για τον τίτλο του πρωταθλητή στη Γαλλία. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προηγείται αυτή την ώρα στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπορντό με 2-0 χάρις τα τέρματα του Νειμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τροφοδοτήθηκε άψογα στο 26′ από τον Κιλιάν Μπαπέ και με έξοχη προσπάθεια άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μετά την επίτευξη του τέρματος ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έτρεξε να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του. Έβγαλε την μπλούζα του και εμφάνισε μια δεύτερη, η οποία είχε πάνω της αφιέρωση.

Ο Νειμάρ αφιέρωσε το γκολ στην 26χρονη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Μαρίλια Μεντόνσα που έχασε άδικα τη ζωή της όταν το αεροπλάνο που επέβαινε έπεσε χθες σε επαρχία της Βραζιλίας. Ο αστέρας της Παρί λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου πέτυχε ακόμη ένα γκολ.

Το γκολ του Νειμάρ και η αφιέρωση του στην Μαρίλια

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version