ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ έριξε Special… άκυρο – «Δεν ασχολούμαστε»
Αποκάλυψη Αντσελότι: «Βρήκα τον βασικό γκολκίπερ! Μπάγερν, δεν με υποστήριξες…»
Λίβερπουλ: Ο νέος προπονητής… φέρνει μαζί του στο Άνφιλντ δύο παικταράδες!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Τιάγκο Σίλβα επέστρεψε… σπίτι – Το συναίσθημα και η καρδιά μίλησαν! (vid)
Η Ρεάλ… θέλει Μπαπέ και Παρί στον τελικό – Ο πιο περίεργος λόγος!
H Γουέστ Χαμ ξεπουλάει και χαράζει νέα εποχή
Η πιθανή ενδεκάδα της «Βασίλισσας» στον… τελικό κόντρα στην Μπάγερν (pic)
Μπάγερν Μονάχου: Αν φύγει ο Ντέιβις θα αποκτήσει ίδιον και καλύτερο
O Κάραχερ ταπείνωσε τον Κασεμίρο: «Δεν έχει θέση στο κορυφαίο επίπεδο»
Ο Μάρκο Ρόις… δημιουργεί την ενδεκάδα που μαζί της θα σήκωνε το Champions League
O «καυτός» Γιόκερες θέλει να επιστρέψει στο Νησί για μία μονάχα ομάδα
«Κλειδωμένο» το μυαλό του Μπαπέ – Ο στόχος με την Παρί και το νούμερο στη φανέλα της Ρεάλ
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε αστέρες που δεν πωλούνται ούτε με 200 εκατ. ευρώ έκαστος
Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για να εγγυηθώ το μέλλον της Γιουνάιτεντ»
H Μίλαν αδειάζει τα ταμεία της και γράφει – μεταγραφική – ιστορία
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Λείπει ο Μέσι… χορεύουν Νεϊμάρ – Μπαπέ (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο Νεϊμάρ και συνοδοιπόρο τον Μπαπέ η Παρί επικράτησε εκτός έδρας της Μπορντό (3-2) και... ξόρκισε το 13 εκτοξεύοντας τη διαφορά στη κορυφή.

Λείπει ο Μέσι… χορεύουν Νεϊμάρ – Μπαπέ (vid)

H Παρί Σεν Ζερμέν πιάνει δε πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης δεν παίζεται στη Γαλλία. Με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ οι Παριζιάνοι πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Μπορντό (3-2) και ανέβασαν τη διαφορά τους στην κορυφή στο +10. Δύο γκολ ο Βραζιλιάνος και ένα από τον Γάλλο σούπερ σταρ. Μείωσαν στο τέλος οι Γιρονδίνοι με Έλις και Νιάνγκ.

Το ματς

Η 13η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος έφερε την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν αντιμέτωπη με την σκληροτράχηλη Μπορντό. Μετά την ισοπαλία στη Γερμανία με την Λειψία οι Παριζιάνοι ήθελαν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Απουσία Μέσι – παραμένει τραυματίας – η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παρουσιάστηκε με Νεϊμάρ και Μπαπέ στην επίθεση της.

Η συνεργασία των δύο αστέρων βοήθησε τα μέγιστα απόψε. Αμφότεροι εμφανίστηκαν αρκετά ορεξάτοι και με μπόλικη ενέργεια στο… ρεζερβουάρ τους. Η Μπορντό από το πρώτο λεπτό προσπάθησε να ανακόψει τις επιθέσεις της αντιπάλου της. Με την εξέδρα σύμμαχό της η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε στο πρώτο 20λεπτο να περιορίσει τη δράση της Παρί και να αποφύγει το γκολ. Κάτι τέτοιο βέβαια έμοιαζε αδύνατο να συνεχιστεί για πολύ ώρα. Στο 26′ ο Νεϊμάρ πάτησε την αντίπαλη περιοχή όντας αποδέκτης της πανέμορφης μπαλιάς από τα πόδια του Κιλιάν Μπαπέ. Ο Βραζιλιάνος έκανε τον ελιγμό, απέφυγε δύο αντιπάλους και με σουτ στη κλειστή γωνία νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας έτσι το 1-0. Ο 29χρονος δεν έμεινε όμως εκεί. Στο 43′ βρέθηκε ξανά σε θέση βολής κάνοντας τότε ξανά σωστά τη δουλειά του ανεβάζοντας αισίως τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Νεϊμάρ Παρί

Τα έκανα… μούσκεμα η Παρί πίσω αλλά με Μπαπέ – Νειμάρ δεν γινόταν να μην κερδίσει

Στην επανάληψη οι Παριζιάνοι κατέβασαν ταχύτητα. Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν με χαμηλότερο ρυθμό να ελέγξουν το παιχνίδι σπαταλώντας όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια. Η Μπορντό δεν έδειχνε ικανή να μπει ξανά στο παιχνίδι όντας ακίνδυνη στην επίθεση. Το γκολ του Μπαπέ μάλιστα στο 63′ ουσιαστικά κλείδωσε την υπόθεση νίκη για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Τελικά όμως οι Γιρονδίνοι δεν είχαν πει τη τελευταία τους λέξη. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα έδειξαν πυγμή και εκμεταλλευόμενη την προβληματική άμυνα της Παρί έκαναν… ζημιές. Η αρχή έγινε στο 77′ με τον Έλις να μειώνει σε 3-1 και να ξεσηκώνει τις εξέδρες. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νιάνγκ παραβίασε με τη σειρά του την άμυνα της Παρί κάνοντας το 2-3. Με τον χρόνο όμως εχθρό η Μπορντό δεν μπόρεσε να κάνει την απόλυτη υπέρβαση. Έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε την Παρί να φεύγει νικήτρια πανηγυρίζοντας το 11ο τρίποντο σε 13 αγώνες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ