Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ματέους: «Μα καλά πήρατε τον Αλάμπα για αντικαταστάτη του Ράμος;»
Ρεάλ Μαδρίτης

Ματέους: «Μα καλά πήρατε τον Αλάμπα για αντικαταστάτη του Ράμος;»

Ο Λοτάρ Ματέους θεωρεί άστοχη την κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης να αποκτήσει τον Αλάμπα... ως αντικαταστάτη του Σέρχιο Ράμος!

07.11.2021 | 13:07

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να μην… κρατήσει τον μεγάλο της αρχηγό, τον Σέρχιο Ράμος. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θεώρησε πως η καλύτερη λύση για όλους θα ήταν να αποχωρήσει ο Ισπανός στόπερ και έτσι έγινε φυσικά, με τον πολύπειρο άσσο να καταλήγει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην προσπάθεια που έκαναν οι Μαδριλένοι για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Ράμος, απέκτησαν τον Νταβίντ Αλάμπα! Μια μεταγραφή που μέχρι στιγμής έχει βγει στο 100% για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι…

Παρόλα αυτά ο σπουδαίος Λοτάρ Ματέους, με δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης ανάμεσα στον Αλάμπα και τον Σέρχιο Ράμος!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει πολλή σε προσωπικότητα με την αποχώρηση του Σέρχιο Ράμος! Και τον αντικαθιστάς με τον Αλάμπα; Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει αυτήν την ηγετική προσωπικότητα. Δεν είναι ηγέτης όπως ο Σέρχιο Ράμος…», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Σίγουρα, αυτές οι δηλώσεις δεν θα άρεσαν στον Αυστριακό άσσο, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δείξει πως έχει όλα τα φόντα για να ηγηθεί του συλλόγου! Σίγουρα, δεν έχει την εμπειρία και την ηγετική φυσιογνωμία του Ισπανού στόπερ, όμως τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version