ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Με αθόρυβη «κανονιά» η Άρσεναλ πάτησε τετράδα (vid)

Η Άρσεναλ πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο κερδίζοντας εντός έδρας τη Γουότφορντ με 1-0 και έπιασε τη Γουέστ Χαμ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Με αθόρυβη «κανονιά» η Άρσεναλ πάτησε τετράδα (vid)

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ φιλοξένησε την Γουότφορντ στο «Εμιρειτς». Η Άρσεναλ χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης πήρε ένα τρίποντο από χρυσάφι, επικρατώντας με 1-0. Ο Ομπαμεγιάνγκ λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος για τους «κανονιέρηδες». Η ποιότητα του Σμιθ Ρόου και η εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Άρσεναλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αρτέτα.

Έτσι, έπιασε τη Γουέστ Χαμ (*αγωνίζεται σε λίγο με τη Λίβερπουλ) στην 4η θέση με 20 βαθμούς. Την ίδια ώρα, η Γουότφορντ με 10 βαθμούς κατοικεί στην 17η θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Άρσεναλ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά, κυκλοφορώντας τη μπάλα με στόχο να βρει τα κενά στην αντίπαλη άμυνα.

Ωστόσο, η Γουότφορντ έκλεινε τους χώρους στο πρώτο 20λεπτο δυσκολεύοντας τη δημιουργία των γηπεδούχων. Έτσι, μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού, η ομάδα του Αρτέτα δεν είχε απειλήσει ούτε μία φορά την αντίπαλη εστία.

Από την άλλη πλευρά, δεν απειλούταν κιόλας. Εν τέλει, η Άρσεναλ κέρδισε πέναλτι στο 34ο λεπτό από ένα εντελώς ανόητο μαρκάρισμα του Ντάνι Ρόουζ. Ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Φόστερ έβαλε στοπ στην προσπάθειά του.

Αυτή η απόκρουση έδωσε ψυχολογία στην Γουότφορντ. Έτσι, απείλησε για πρώτη φορά μετά το λάθος του Λοκονγκά και το πλασέ του Κούτσκα. Η Άρσεναλ απάντησε με τη κεφαλιά του Μαγκαλάες από στημένη φάση αλλά ο Φόστερ ήραν ξανά σε ετοιμότητα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μίλησε η ποιότητα του Σμιθ Ρόου

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Άρσεναλ ξεκίνησε εξίσου δυναμικά με το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, άρχισε να επιχειρεί σέντρες για να απειλήσει. Τελικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 57ο λεπτό. Μετά από κλέψιμο ψηλά στο γήπεδο από τον Γουάιτ, η μπάλα στρώθηκε στον Σμιθ Ρόου έξω από την περιοχή και εκείνος έγραψε το 1-0.

Αυτό το γκολ έριξε το ρυθμό του παιχνιδιού και ο Αρτέτα έριξε στο ματς τον Όντεγκαρντ στη θέση του Λακαζέτ. Ο Νορβηγός κατάφερε να σκοράρει στο 74ο λεπτό αλλά η εμπλοκή του εκτεθειμένου Ομπαμεγιάνγκ στο γκολ έφερε την ακύρωση του.

Μετά το 75΄, η Γουότφορντ άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Τη ίδια ώρα οι γηπεδούχοι έπαιζαν με τη φωτιά καθώς ήταν πιο παθητικοί. Στο 85΄μάλιστα, λίγο έλειψε να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι μετά από λάθος εκτίμηση του Ραμσντέιλ.

Ωστόσο, στο 88ο λεπτό ήρθε η αποβολή του Κούτσκα να «ψαλιδίσει» τις ελπίδες της ομάδας του για θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, το παιχνίδι έληξε 1-0 υπέρ της Άρσεναλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ