ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νέβιλ: «Θα έχει λίγες εβδομάδες να βρει την άκρη ο Σόλσκιερ»

Δεν αναμένει την άμεση απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευση και την έκπληξη του για την κακή εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νέβιλ: «Θα έχει λίγες εβδομάδες να βρει την άκρη ο Σόλσκιερ»

Η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μυρίζει «μπαρούτι» εδώ και αρκετές εβδομάδες. Η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» συνεχίζει να είναι απογοητευτική. Κεντρικό πρόσωπο σε όλη αυτή την κριτική παραμένει σταθερά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Μετά την συντριβή από τη Λίβερπουλ (0-5) προ δύο εβδομάδων, ήρθε και η… άνευ όρων παράδοση στη Μάντσεστερ Σίτι (0-2), με τον Νορβηγό να χάνει δύο σερί εντός έδρας ντέρμπι, στα οποία η εικόνα της ομάδας του ήταν το λιγότερο κακή. Φυσικά, τα τεκταινόμενα αυτά έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον 48χρονο τεχνικό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με τους «πολίτες» εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Κάτι που τόνισε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γκάρι Νέβιλ, μιλώντας στο «SkySports». Σύμφωνα με εκείνον, ο Σόλσκιερ θα έχει μπροστά του κάποιες εβδομάδες για να γυρίσει την όλη κατάσταση. Παράλληλα, βέβαια, εξέφρασε την έκπληξη του για την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας, δεδομένων και των μεταγραφών της το καλοκαίρι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σόλσκιερ

«Η Γιουνάιτεντ έχει ένα ολόκληρο πλάνο πίσω από τον Σόλσκιερ»

«Ο Όλε βρίσκεται υπό τεράστια πίεση, αλλά το πρώτο πράγμα που χρειάζεται είναι μια ομάδα με θάρρος. Στο τέλος της περσινής σεζόν το αίσθημα γύρω από την ομάδα ήταν ότι υπάρχει βελτίωση, επειδή βγήκε δεύτερη στην Premier League. Όλοι πίστεψαν ότι έκαναν τις σωστές μεταγραφές το καλοκαίρι. Οπότε η ομάδα δεν το είχε προγραμματίσει αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν οπαδοί της Γιουνάιτεντ που πιστεύουν ότι έπρεπε να έχουν ενεργήσει γρήγορα πριν από δύο εβδομάδες. Όταν δηλαδή ο Κόντε ήταν διαθέσιμος, αλλά δεν νομίζω ότι θα τον έπαιρναν, και ότι ήταν προετοιμασμένοι για έναν τέτοιο ενδεχόμενο, γιατί έχουν ένα πλάνο πίσω από τον Όλε.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να απολυθεί μες τη σεζόν, εκτός κι αν τα πράγματα γίνουν τόσο άσχημα. Απέχουν πολύ από την κορυφή, εννιά βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, κι αυτό το ρόστερ της Γιουνάιτεντ δεν θα έπρεπε να βρίσκεται τόσο πίσω. Κανείς δεν το περίμενε. Κανείς δεν περίμενε η Γιουνάιτεντ να βυθιστεί τόσο χαμηλά σε αυτό το σημείο της σεζόν. Θεωρώ ότι ο Σόλσκιερ έχει λίγες εβδομάδες να βρει την άκρη», είπε ο Νέβιλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ