ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ύμνοι για τον «θρύλο της Ρεάλ», Μπενζεμά!

Το έργο του τόσα χρόνια στη Μαδρίτη, σε συνδυασμό με την ηγετικότητα του, καθιστούν τον Μπενζεμά ήδη θρύλο της ομάδας σύμφωνα με τον Μπουρταγκένιο.

Ύμνοι για τον «θρύλο της Ρεάλ», Μπενζεμά!

Βέβαιος ως προς το στάτους που έχει χτίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο Εμίλιο Μπουρταγκένιο. Τα επιτεύγματα του Γάλλου εδώ και 12 χρόνια στην Ισπανία, έχουν εντυπωσιάσει τον εκπρόσωπο επικοινωνίας της «βασίλισσας», ο οποίος θεωρεί πως η παρακαταθήκη του στον σύλλογο έχει σφραγιστεί.

Μπορεί να είναι ακόμα 33, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά ήδη έχει φτάσει εκεί που λίγοι έχουν καταφέρει να βρεθούν. Από τα 21 του μέλος της «βασίλισσας», μέσα σε βάθος 12 ετών ο Γάλλος έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην Μαδρίτη. Για πολλά χρόνια βρισκόταν στη σκιά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Από τη φυγή του Πορτογάλου όμως και μετά, ο Καρίμ κατάφερε να πάρει στις πλάτες του την ομάδα, αποδεικνύοντας την ηγετική φύση του.

Real Madrid’s Karim Benzema celebrates after scoring his side’s fifth goal during the Champions League group D soccer match between Shakhtar Donetsk and Real Madrid at the Olympiyskiy stadium in Kyiv, Ukraine, Tuesday, Oct. 19, 2021. (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Κάνει το παιχνίδι ευκολότερο για τους γύρω του ο Μπενζεμά!

Πλέον, λίγο πριν φτάσει στα 34 του, ο Μπενζεμά βιώνει την καλύτερη φόρμα σκοραρίσματος της καριέρας του. Όλα αυτά κρατώντας σταθερά την Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που οι ηγετικές της φυσιογνωμίες αποχωρούσαν. Κάτι, που ο παλαίμαχος παίκτης της και νυν υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων την ομάδας, Εμίλιο Μπουρταγκένιο, μόνο να επαινέσει μπορεί. Κάτι που με τις δηλώσεις του στην «AS» φρόντισε να καταστήσει σαφές ο Ισπανός.

«Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι απλά μαγεία να τον βλέπεις. Οι καλύτεροι παίκτες είναι αυτοί που βελτιώνουν τους πάντες γύρω τους. Δώσε τη μπάλα στον Καρίμ και το παιχνίδι ανεβαίνει επίπεδο» σχολίασε ο Μπουρταγκένιο, συνεχίζοντας σε παρόμοιο ύφος. «Οι εμφανίσεις του ήταν απίστευτες. Τα τελευταία χρόνια πήρε μεγάλη ευθύνη πάνω του και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Είναι ήδη θρύλος της ομάδας και ελπίζω πως θα είναι μαζί μας για ακόμα περισσότερα χρόνια».

Μέσα σε 12 έτη παρουσίας στο «Μπερναμπέου», ο Μπενζεμά έχει φτάσει ό,τι κορυφή υπάρχει. Με 18 τρόπαια, μεταξύ των οποίων 4 Champions League και περίπου 300 γκολ για τη Ρεάλ, ο Γάλλος δίκαια έχει κερδίσει αυτό το στάτους στους «μερένχες».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ