Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Μπρούιν: «Πριν τη Γιουνάιτεντ, ο Πεπ ξαφνικά σταμάτησε την προπόνηση» (pic)
Μάντσεστερ Σίτι

Ντε Μπρούιν: «Πριν τη Γιουνάιτεντ, ο Πεπ ξαφνικά σταμάτησε την προπόνηση» (pic)

Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθιστο σκηνικό αποκάλυψε ο Κέβιν Ντε Μπρούιν με πρωταγωνιστή τον προπονητή της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

11.11.2021 | 20:03

Αναμφίβολα η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει την αφρόκρεμα του ποδοσφαίρου. Τόσο σε παίκτες όσο και σε προπονητή. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι από τους καλύτερους τεχνικούς στην ιστορία του αθλήματος. Αλλά, μερικές φορές έχει δικαίωμα να ξεμείνει από ιδέες. Ένα τέτοιο σκηνικό αποκάλυψε ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Ο Βέλγος διεθνής μέσος των πρωταθλητών Αγγλίας λίγες μέρες μετά το διπλό επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0), έκανε την αποκάλυψή του. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως μια μέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι της πόλης, ο Γκουαρντιόλα… σκάλωσε.

«Μια μέρα πριν το παιχνίδι, κάνουμε συνήθως προπόνηση στην τακτική. Βασισμένη στο πώς θα παίξει ο εκάστοτε αντίπαλος. Πριν από αυτό, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε το εξής: “Δεν ξέρουμε πώς πρόκειται να παίξουν. Θα δούμε.” Και αμέσως μετά από δέκα λεπτά, σταμάτησε την προπόνηση.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Ντε Μπρούιν για τον Καταλανό προπονητή.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version