Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παραγκωνισμός επ’ αόριστον για τους διαιτητές του Αργεντινή – Βραζιλία
Προκριματικά Μουντιάλ 2022

Παραγκωνισμός επ’ αόριστον για τους διαιτητές του Αργεντινή – Βραζιλία

Η CONMEBOL αποφάσισε να αποσπάσει από τους αγώνες της Λατινικής Αμερικής τους διαιτητές του Αργεντινή - Βραζιλία, εξαιτίας της αγκωνιάς του Οταμέντι.

17.11.2021 | 22:28

Η αγκωνιά του Νίκολας Οταμέντι στο πρόσωπο του Ραφίνια έμεινε ατιμώρητη. Στο 34ο λεπτό του αγώνα της Αργεντινής με τη Βραζιλία (0-0) τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/11), ο άλλοτε στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε αντιαθλητικά. Αλλά, η φάση αυτή δεν συγκίνησε τους διαιτητές. Ωστόσο, δεν πέρασε χωρίς συνέπειες για αυτούς.

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα, η CONMEBOL πήρε τις αποφάσεις της. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως ο Ουρουγουανός διαιτητής Αντρές Κούνια και ο συμπατριώτης του Εστεμπάν Όστογιτς που βρισκόταν στο VAR θα τεθούν εκτός αγώνων της ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας της Νοτίου Αμερικής.

«Η CONMEBOL θεωρεί ότι υπήρχε βίαιη επαφή από τον Οταμέντι απέναντι στον αντίπαλό του βάζοντας σε ρίσκο την ακεραιότητά του με τη χρήση του χεριού του. Οι διαιτητές, Αντρές Κούνια και Εστεμπάν Όστογιτς δεν θα συμμετέχουν σε διοργανώσεις της CONMEBOL γι΄ άγνωστο χρονικό διάστημα. Οι διαιτητές έχουν ήδη ενημερωθεί» ανέφερε η ανακοίνωση της συνομοσπονδίας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Προκριματικά Μουντιάλ 2022
Exit mobile version