ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Επίσημο: Τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ! (pic)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την απόλυση του το μεσημέρι της Κυριακής (21/11).

Επίσημο: Τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ! (pic)

Ήταν σχεδόν σίγουρο από το βράδυ του Σαββάτου (20/11) και πλέον πήρε και επίσημο χαρακτήρα. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόλυση του Νορβηγού τεχνικού, μια ημέρα μετά την συντριβή από την Γουότφορντ (4-1). Η ήττα αυτή ήταν η τέταρτη στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της ομάδας στην Premier League. Ένα αρνητικό σερί που έφερε και το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Άλλωστε, οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν μια… μαραθώνια σύσκεψη για να συζητήσουν επί τούτου μετά την αναμέτρηση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σε αυτήν αποφασίστηκε τελικά το τέλος της συνεργασίας με τον Σόλσκιερ, με τον Μάικλ Κάρικ να αναλαμβάνει πλέον το ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή για τα επόμενα παιχνίδια. Πάντως, στην ανακοίνωση της η Γιουνάιτεντ αναφέρει πως θα κινηθεί για την απόκτηση προπονητή, που θα έχει το «τιμόνι» της ομάδας μέχρι και το τέλος της σεζόν. Κάτι που αντικρούει τα σενάρια των τελευταίων ωρών στην Αγγλία, περί εντατικοποίησης των επαφών με τον Ζινεντίν Ζιντάν

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η αποζημίωση και τα πεπραγμένα του Σόλσκιερ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σόλσκιερ θα λάβει περίπου 7,5 εκατομμύρια λίρες αποζημίωση από τη Γιουνάιτεντ. Κι αυτό γιατί ο Νορβηγός είχε συμβόλαιο με την ομάδα ως το 2024, με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής (21/11) βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, όπου αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του και υπέγραψε το τέλος της συνεργασίας του με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Σόλσκιερ είχε αναλάβει την ομάδα τον Δεκέμβριο του 2018, αντικαθιστώντας τότε τον Ζοσέ Μουρίνιο. Στα δυόμιση χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, αν και έφτασε στον τελικό του Europa League την περσινή σεζόν. Παρόλα αυτά πρέπει να του πιστωθεί μια κάποια αγωνιστική άνοδος των «κόκκινων διαβόλων», τουλάχιστον μέχρι και τους τελευταίους μήνες. Πλέον, ο Νορβηγός θα αναζητήσει την επόμενη ομάδα του και ο αγγλικός σύλλογος έναν προπονητή για να… βγάλει τη σεζόν και στη συνέχεια να κοιτάξει το μέλλον το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ