Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουνάιτεντ: Με Κάρικ κόντρα σε Βιγιαρεάλ και τελικό στόχο τον Ζιντάν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Με Κάρικ κόντρα σε Βιγιαρεάλ και τελικό στόχο τον Ζιντάν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει με τον Μάικλ Κάρικ στα επόμενα ματς ενώ έχω θέσει ως μεγάλο στόχο για την τεχνική ηγεσία τον Ζιντάν.

21.11.2021 | 13:54

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επισήμως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες.

Στην ανακοίνωσή της, η Γιουνάιτεντ διευκρίνισε ότι ενόψει της δύσκολης συνέχειας θα συνεχίζει με τον Μάικλ Κάρικ για τα επόμενα παιχνίδια. Παράλληλα, θα αναζητεί έναν προσωρινό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ο Μάικλ Κάρικ θα αναλάβει πλέον την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια, ενώ ο σύλλογος ψάχνει έναν προσωρινό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν» ανέφερε η ανακοίνωση.
Ας σημειωθεί, ότι ο Ντάρεν Φλέτσερ και ο Μάικ Φίλαν ακούγεται ότι θα βρίσκονται επίσης στο τεχνικό επιτελείο μέχρι να βρεθεί ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν.
Θυμίζουμε ότι το επόμενο ματς της Γιουνάιτεντ έρχεται πολύ σύντομα και δεν πρόκειται να περιμένει τις εξελίξεις. Συγκεκριμένα, την Τρίτη, η ομάδα αγωνίζεται στο «Ελ Μαδριγάλ. Στις 28 Νοεμβρίου έρχεται μία ακόμη πιο δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην πρωτοπόρο Τσέλσι.
Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μεγάλος στόχος ο Ζιντάν

Όλες αυτές οι λύσεις βέβαια είναι προσωρινές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει διακαώς να συνεργαστεί με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο άνθρωπος που κατέκτησε 3 Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι άνεργος αυτήν την περίοδο από επιλογή του.

Ο Γάλλος κόουτς δεν έχει δουλέψει σε καμία άλλη ομάδα πέρα την Ρεάλ Μαδρίτης ως προπονητής. Επομένως, η προοπτική της Γιουνάιτεντ και της Πρέμιερ Λιγκ φαντάζει ονειρική.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Εμάνουελ Πετί, ο «Ζιζού» μαθαίνει ήδη αγγλικά.

«Η επικοινωνία είναι σημαντική. Αν δεν μιλάς τη γλώσσα και πας σε κλαμπ, για παράδειγμα σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτό μπορεί να αποτελεί πρόβλημα. Μου είπαν ότι τελευταία άρχισε να μαθαίνει Αγγλικά, οπότε γνωρίζει ότι είναι σημαντικό για την καριέρα του, αλλά να είναι σε επαφή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν το νομίζω για να είμαι ειλικρινής».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version