ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Τιάγκο δεν… βλέπει καν την Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα φερόταν να κινείται για την απόκτηση του Τιάγκο, αλλά ο Ισπανός άσος δεν... βλέπει καν τους «μπλαουγκράνα» και δήλωσε έτοιμος να κυνηγήσει τίτλους με τη Λίβερπουλ.

Ο Τιάγκο δεν… βλέπει καν την Μπαρτσελόνα!

Εδώ και λίγο καιρό έγινε… γεγονός η επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός γύρισε στην ομάδα της… καρδιάς του και την ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο. Κι αυτό γιατί η κατάσταση στους «μπλαουγκράνα» δεν είναι η ιδεατή σε κανέναν τομέα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Καταλανοί βρισκόταν στο -11 από την κορυφή της La Liga, έστω και με ματς λιγότερο. Μετά τη νίκη του στο ντεμπούτο κόντρα στην Εσπανιόλ (1-0), η διαφορά έπεσε στους οκτώ βαθμούς, αλλά ακόμη είναι αρκετά μεγάλη. Παράλληλα, οι Καταλανοί κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Champions League, έχοντας ματς… τελικό κόντρα στην Μπενφίκα την Τρίτη (23/11).

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Τσάβι θέλει να φέρει τη νέα εποχή στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα χρειαστεί και μεταγραφική ενίσχυση. Εξάλλου, τα κενά στο ρόστερ της ομάδας είναι ουκ ολίγα. Βέβαια, το μπάτζετ που έχει στα χέρια του είναι αρκετά περιορισμένο και ο ίδιος προσπαθεί να βρει περιπτώσεις παικτών που «γνωρίζουν» την ομάδα και θα ερχόταν για εκείνον. Όπως έγινε για παράδειγμα με τον Ντάνι Άλβες. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα, που βρίσκεται στη Λίβερπουλ, φερόταν να είναι ο έτερος στόχος του Ισπανού τεχνικού, αλλά ο έμπειρος μέσος… ξέκοψε κάθε φημολογία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τιάγκο

Ποια Μπαρτσελόνα για τον Τιάγκο; Τίτλους με τη Λίβερπουλ θέλει

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης των «κόκκινων» με την Πόρτο την Τετάρτη (24/11), ο Τιάγκο τόνισε πως δεν ενδιαφέρεται για τις φήμες περί Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, ο Ισπανός μέσος ανέφερε ότι στόχος του είναι να κυνηγήσει κάθε τίτλο που μπορεί με τη Λίβερπουλ. Τέλος, ο ίδιος μίλησε για τις δυσκολίες της πρώτης σεζόν του και τόνισε πως πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει με όποιον τρόπο του ζητηθεί.

«Δεν μου νοιάζουν αυτές οι φήμες. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά που έχω με την ομάδα μου. Με νοιάζει μόνο η επόμενη περιπέτεια που έχω εδώ στην Premier League και οι τίτλοι που μπορώ να κερδίσω με τη Λίβερπουλ. Ο πρώτος μου χρόνος διακόπηκε αρκετά από τον κορονοιό και τους τραυματισμούς μου, αλλά μετά προσαρμόστηκα εύκολα στην ομάδα. Δεν ήταν μια εύκολη σεζόν για μένα για πολλούς λόγους, αλλά φέτος όλα πάνε καλύτερα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο θέλει ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τιάγκο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ