ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Γύρισε ο Χάαλαντ και συνεχίζει την καταδίωξη η Ντόρτμουντ! (vid)

Με ανατροπή και τον Έρλινγκ Χάαλαντ να επανέρχεται στη δράση και τα γκολ, η Ντόρτμουντ πέρασε με επιτυχία από την έδρα της Βόλφσμπουργκ με 3-1.

Γύρισε ο Χάαλαντ και συνεχίζει την καταδίωξη η Ντόρτμουντ! (vid)

Στην Ευρώπη μπορεί να μην τα καταφέρνει, όμως στη Γερμανία η Ντόρτμουντ κάνει αυτό που πρέπει. Και στην επιστροφή του Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν αδύνατον να μην περάσει νικηφόρα από την έδρα της Βόλφσμπουργκ (3-1) και με γκολ από τον Νορβηγό στράικερ. Ο οποίος χρειάστηκε μόλις οκτώ λεπτά για να επανέλθει και πάλι στα γκολ.

Ξεπέρασε το αρχικό σοκ η Ντόρτμουντ

Πολύ νωρίς, το σοκ ήρθε για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βέγκχορστ τρύπωσε στην άμυνα των κιτρινόμαυρων και νίκησε από κοντά τον Κόμπελ. Κατάσταση που έφερε μια αναταραχή στη Ντόρτμουντ, η οποία πάλευε να κρατηθεί. Πάλι ο Ολλανδός, λίγα λεπτά αργότερα προσπάθησε να σκοράρει ξανά για τους «λύκους», ο Ελβετός κίπερ όμως δεν το επέτρεψε.

Βλέποντας πως πρέπει να αλλάξει πολλά για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, η Ντόρτμουντ ξύπνησε. ‘Αρχίζοντας να πιέζει αρκετά πιο πολύ τους γηπεδούχους, ξεκίνησε να γίνεται απειλητική. Και παρότι ο Νταχούτν έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 31’ να ισοφαρίσει, ένα λεπτό αργότερα ο Ρόις κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαν, με τον Γερμανό να κάνει εύκολα το 1-1. Με το μομέντουμ πλέον δικό της, η ομάδα του Ρόζε έψαξε και το γκολ της ανατροπής πριν το ημίχρονο. Τέρμα το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

Γύρισε ο Χάαλαντ και άρχισαν τα όργανα!

Ωστόσο, η επανέναρξη της αναμέτρησης δεν έριξε τον ρυθμό της Ντόρτμουντ. Αφηνιασμένος, ο Μάλεν είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 55′ και το κατάφερε. Ανατροπή μέσω του Ολλανδού για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι έδειχναν αποφασισμένοι να μην χάσουν βαθμούς και έδαφος από την κορυφή.

Το 2-1 όμως έδωσε φτερά και στους γηπεδούχους. Χωρίς να παρατήσουν το παιχνίδι, οι «λύκοι» ξεκίνησαν» την αντεπίθεσή τους. Και ο Κόμπελ χρειάστηκε να κατεβάσει ρολά για να μην δεχθεί τέρμα η ομάδα του. Λουκεμπάκιο και Βάλντσμιντ απείλησαν και οι δύο σε περισσότερες από μια περιπτώσεις, όμως ο Ελβετός ήταν ανίκητος.

Στο 73′ ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.  Περίπου έναν μήνα νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν και μετά από έξι ολόκληρες εβδομάδες εκτός δράσης. Και σε μόλις οκτώ λεπτά ο Νορβηγός συνέχισε από εκεί που είχε μείνει. Η μπαλιά του Μπραντ τρύπησε την άμυνα των γηπεδούχων και ο Νορβηγός σκόραρε με ακροβατικό τρόπο για το τελικό 3-1

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ