Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ! Έβδομη «Χρυσή Μπάλα» για τον Λιονέλ Μέσι! (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν

ΕΠΙΣΗΜΟ! Έβδομη «Χρυσή Μπάλα» για τον Λιονέλ Μέσι! (vid)

Τεράστιος νικητής της «Χρυσής Μπάλας» για το 2021 ο Λιονέλ Μέσι, μετά τον άθλο του με την εθνική Αργεντινής και τους αγώνες με την υπό κρίση Μπαρτσελόνα!

29.11.2021 | 22:54

Η μεγάλη μονομαχία για το τρόπαιο του απόλυτου ποδοσφαιριστή ήταν ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η μάχη ήταν στήθος με στήθος, όμως τελικά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Αργεντινός μύθος!

Δια χειρός Σουάρες η έβδομη «Χρυσή Μπάλα» στον Μέσι!

Επτά! Μπορεί να ακούγεται ασύλληπτο γιατί είναι, αλλά ο Λιονέλ Μέσι επέκτεινε ακόμα περισσότερο την απίστευτη συλλογή του από «Χρυσές Μπάλες»! Το 2021 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον θρύλο της Μπαρτσελόνα και της Αργεντινής, κατακτώντας για ακόμα μια φορά την μεγαλύτερη διάκριση σε επίπεδο ποδοσφαιριστών!

Ο Ρόμεπρτ Λεβαντόφσκι ήταν πολύ κοντά στο να κατακτήσει την πρώτη «Χρυσή Μπάλα» της καριέρας του, όμως ο Λίο του… έβαλε φρένο. Μπορεί ο Πολωνός να κέρδισε το νεοσύστατο τρόπαιο του «κορυφαίου επιθετικού», όμως ο Αργεντινός κέρδισε το μεγάλο τρόπαιο! Η μυθική πορεία του με την εθνική Αργεντινής μέχρι την κατάκτηση του Copa America και η ηρωική του προσπάθεια να κρατήσει όρθια τη Μπαρτσελόνα «σφράγισαν» την έβδομη κατάκτηση για τον «Μίδα» του ποδοσφαίρου!

H διαφορά των δύο ποδοσφαιριστών ήταν μόλις 33 πόντοι. Ο επιθετικός της Παρί έφτασε τους 613, με τον Λεβαντόφσκι να ακολουθεί πολύ κοντά με 580. Πολύ μικρή διαφορά από τον δεύτερο, όπως και το 2019 στην τελευταία τελετή της «Χρυσής Μπάλας». Τότε, πάλι ο Λιονέλ Μέσι είχε κερδίσει με 686 πόντους, έναντι των 679 του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Μάλιστα, το τρόπαιο το παρέδωσε στον Αργεντινό θρύλο ο καλός του φίλος και άλλοτε συμπαίκτης στη Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες, με τους δύο να είναι εμφανώς χαρούμενοι.

«Δεν ξέρω πόσα χρόνια μου έμειναν στο ποδόσφαιρο, ελπίζω όμως να είναι αρκετά γιατί το χαίρομαι πολύ» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το έτος 2021. Υπενθυμίζεται πως τα έτη 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 και 2019, ο Λίο είχε πάρει πάλι στο σπίτι του το βραβείο. Πλέον, έφτασε τις επτά κατακτήσεις, δύο περισσότερες από τον μεγάλος Κριστιάνο Ρονάλντο. Πλέον η διαφορά άνοιξε στα δύο τρόπαια, μιας και ο Πορτογάλος έχει κατακτήσει πέντε φορές τον θεσμό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version