Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H φθηνή δικαιολογία του Τούχελ για την αδιανόητη γκάφα του Ζορζίνιο
Τσέλσι

H φθηνή δικαιολογία του Τούχελ για την αδιανόητη γκάφα του Ζορζίνιο

Ο κόουτς της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, απέδωσε στα φώτα το τραγικό λάθος του Ζορζίνιο που οδήγησε στο γκολ της Γιουνάιτεντ στο πρόσφατο ντέρμπι.

29.11.2021 | 12:01

O Ζορζίνιο αποδείχτηκε ο μοιραίος παίκτης για την Τσέλσι στην ισόπαλη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γιουνάιτεντ. Παρόλο που διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με πέναλτι, φέρει τεράστια ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Ειδικότερα, ένα μοιραίο λάθος του Ζορζίνιο στο 50ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους».

Συγκεκριμένα, μετά από κερδισμένο φάουλ της Τσέλσι, ο Μπρούνο έδιωξε τη μπάλα για να απομακρύνει τον κίνδυνο. Ο Ζορζίνιο που είχε μείνει στη σέντρα για να καλύψει πιθανή αντεπίθεση, επιχείρησε να κοντρολάρει μία μπάλα που ερχόταν από πολύ ψηλά.

Η επιλογή του να μη διώξει τη μπάλα αποδείχθηκε εσφαλμένη. Το κοντρόλ του έφυγε, και ο Σάντσο έφυγε μαζί με το Ράσφορντ απέναντι στον Μεντί. Ο Άγγλος επέλεξε να μην πασάρει και δικαιώθηκε καθώς πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Τούχελ απέδωσε στα φώτα το λάθος του Ζορζίνιο

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ ρωτήθηκε μετά το ματς για το λάθος του Ιταλού μέσου. Ο ίδιος θεωρεί ότι τα φώτα έπαιξαν ρόλο στο λάθος του ποδοσφαιριστή του.

«Εκτίμησε λάθος την κατάσταση και νομίζω ότι τον ενόχλησαν πολύ τα φώτα. Συμβαίνει. Χρειάζεται πολύ θάρρος και προσωπικότητα για να μην επηρεαστείς κατά τη διάρκεια του αγώνα και για να έχεις το θάρρος να εκτελέσεις το πέναλτι. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερε».

Σχετικά με την συνολική απόδοση της ομάδας του, ο Γερμανός απάντησε: «Είμαι απόλυτα χαρούμενος με την προσπάθεια των παικτών μου. Ανακτήσαμε τόσες πολλές μπάλες. Επομένως, ίσως να μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες από αυτήν την ανωτερότητα. Επομένως, η ενέργεια και η ποιότητα που βγάλαμε ήταν σωστή. Το αποτέλεσμα είναι το αποτέλεσμα. Σήμερα δεν ήταν υπέρ μας. Έπρεπε να ήταν αλλά το δεχόμαστε».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version