Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κρόιφ είχε προβλέψει πως ο Μέσι θα πάρει… επτά «Χρυσές Μπάλες»!
Μπαρτσελόνα

Ο Κρόιφ είχε προβλέψει πως ο Μέσι θα πάρει… επτά «Χρυσές Μπάλες»!

Ο σπουδαίος Γιόχαν Κρόιφ είχε καταλάβει πως ο Λίο Μέσι θα γράψει ιστορία και σε αυτόν θεσμό από το... 2012!

30.11.2021 | 00:35

Ο Λίο Μέσι έγραψε μια ακόμα λαμπρή στιγμή στην έως τώρα πλούσια καριέρα του! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ… κατέκτησε για έβδομη φορά την Χρυσή Μπάλα και έκανε ξανά όλο τον πλανήτη να τον προσκυνά για αυτό του το επίτευγμα!

Σε μια σεζόν… που αν μη τι άλλο δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα, κατάφερε να κατακτήσει αυτό το σπουδαίο βραβείο και να βγάλει εκτός μάχης τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Το αν το άξιζε ή όχι… είναι αν μη τι άλλο υποκειμενικό για τον καθέναν μας. Η ιστορία όμως γράφει και δεν ξεγράφει. Μια ιστορία την οποία αν μη τι άλλο… είχε προβλέψει ο σπουδαίος Γιόχαν Κρόιφ από το 2012!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος Ολλανδός ποδοσφαιριστής είχε προνοήσει πριν από 9 χρόνια, πως ο Λίο Μέσι θα έφτανε ακόμα και τις 7 Χρυσές Μπάλες στην καριέρα του. Και δεν έπεσε έξω…

«Ο Μέσι θα είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερος Χρυσές Μπάλες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ίσως, θα κερδίσει, πέντε, έξι ακόμα και εφτά Χρυσές Μπάλες. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν αυτός ο παίκτης», είχε πει ο σπουδαίος Γιόχαν Κρόφιφ το 2012!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version