ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ράνγκνικ: «Όταν σε καλεί η Γιουνάιτεντ δεν μπορείς να αρνηθείς»

Ο Ραλφ Ράνγκνικ δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να πει «όχι» στην πρόταση που του έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεδομένου ότι του δίνει επιλογή και για το μέλλον.

Ράνγκνικ: «Όταν σε καλεί η Γιουνάιτεντ δεν μπορείς να αρνηθείς»

Τις τελευταίες ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται πλήρως στους ρυθμούς του Ραλφ Ράνγκνικ. Ο Γερμανός τεχνικός εδώ και κάποιες ημέρες είναι ο αντικαταστάτης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της ομάδας μέχρι και το τέλος της σεζόν. Ο 63χρονος τεχνικός, μάλιστα, παρακολούθησε τη νέα του ομάδα να επικρατεί της Άρσεναλ με 3-2 το βράδυ της Πέμπτης (2/12), έχοντας ήδη τσεκάρει το ρόστερ της ομάδας, αλλά και το τι πρέπει να αλλάξει για να την φέρει ξανά στο «σωστό» δρόμο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήδη ο Ράνγκνικ προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ την Κυριακή (5/12) απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Βέβαια, πριν από αυτό, το πρωί της Παρασκευής (3/12) ο Γερμανός προπονητής παρουσιάστηκε και επισήμως από τους «κόκκινους διαβόλους». Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί στην πρόταση που του έγινε, αφού του δίνει την ευκαιρία να εργαστεί και σε συμβουλευτικό ρόλο μετά το πέρας της θητείας του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ράνγκνικ: «Στόχος μου να φέρω ισορροπία στην ομάδα»

Παράλληλα, ο Ράνγκνικ αποκάλυψε πως είχε δεχτεί κρούση από την Τσέλσι τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, σ’ εκείνη την περίπτωση είχε «ρίξει» άκυρο γιατί του δινόταν μόνο τέσσερις μήνες να δουλέψει με την ομάδα, χωρίς κάποιο ενδεχόμενο μελλοντικής δουλειάς. Ταυτόχρονα, ο Γερμανός προπονητής ανέφερε τους στόχους του. Τόνισε πως θέλει να φέρει ισορροπία στην ομάδα και να «σφίξει» αρχικά την άμυνα της.

«Όταν με πλησίασε η Τσέλσι τον περασμένο Φεβρουάριο, μου έκαναν πρόταση μόνο για να αναλάβω ως υπηρεσιακός προπονητής για τέσσερις μήνες, χωρίς κανένα ενδεχόμενο να δουλέψουμε μαζί μελλοντικά. Εδώ, μιλάμε για μια περίοδο εξίμιση μηνών, οπότε η ομάδα έχει παίξει μόνο το ένα τρίτο των αγώνων της ως τώρα. Επίσης συμφωνήσαμε και για άλλα δύο χρόνια που θα έχω ρόλο συμβούλου, μετά από αυτό το εξάμηνο. Εάν μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικοινωνήσει μαζί σου για έναν τέτοιο ρόλο, δεν μπορείς να την απορρίψεις. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ, αν όχι το μεγαλύτερο στον πλανήτη.

Είναι μία μεγάλη πρόκληση. Αλλά είμαι περισσότερο από χαρούμενος που θα δουλέψω με τέτοιο γκρουπ παικτών. Προφανώς και έχω παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδι, είδα επίσης τα ματς με Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, έτσι ξέρω τι συμβαίνει στην ομάδα. Στόχος για εμένα είναι να φέρω ισορροπία στην ομάδα. Δεχθήκαμε δύο γκολ χθες, δεχόμαστε δύο γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο. Είναι αρκετά μεγάλος. Δεν είναι ο τύπος παιχνιδιού που θέλουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράνγκνικ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ