ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Φίλιπς έπαθε… Κρόιφ κόντρα στη Μίλαν! (vid)

Ο Νατ Φίλιπς έκανε ντρίπλα που θα... ζήλευε και ο Γιόχαν Κρόιφ μέσα στην περιοχή της Λίβερπουλ κόντρα στη Μίλαν, με το ρίσκο του να «γεννάει» τη φάση του αγώνα.

Ο Φίλιπς έπαθε… Κρόιφ κόντρα στη Μίλαν! (vid)

Την περσινή σεζόν η Λίβερπουλ αντιμετώπισε ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών. Ειδικότερα η άμυνα της από ένα σημείο και μετά έμοιαζε… νοσοκομείο. Κι αυτό γιατί και οι τρεις στόπερ της (Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Γκόμες) χρειάστηκε να μείνουν εκτός για μήνες. Οι αρχικές «αλχημείες» του Κλοπ με τον Φαμπίνιο και τον Χέντερσον στο κέντρο της άμυνας ήταν απλά μια λύση ανάγκης. Σε αυτή την περίσταση υπήρξαν παίκτες που πήραν μια ευκαιρία… ζωής στους «κόκκινους» και την εκμεταλλεύθηκαν. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον Νατ Φίλιπς σε αυτή την κατηγορία δύσκολα θα μπορέσει να βρει κάποιος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Άγγλος αμυντικός έβαλε… πλάτη στη δύσκολη στιγμή της ομάδας του, κάνοντας σε κάθε αναμέτρηση κατάθεση ψυχής. Γι’ αυτό, άλλωστε και κατάφερε να κερδίσει από την πρώτη στιγμή τους οπαδούς των «κόκκινων». Βέβαια τη φετινή σεζόν ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί, λόγω της επιστροφής των τραυματιών, αλλά και της μεταγραφής του Κονατέ. Ωστόσο, ο Φίλιπς αγωνίστηκε κόντρα στη Μίλαν το βράδυ και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την ντρίπλα αλά… Κρόιφ που έκανε μέσα στην περιοχή του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η βελτίωση του Φίλιπς έγινε εμφανής κόντρα στη Μίλαν

Ο Φίλιπς βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια στην περιοχή του Άλισον, με τους Ιμπραΐμοβιτς και Κεσί να τον πρεσάρουν και να του κλείνουν τις δύο γωνίες που μπορούσε να κινηθεί. Ωστόσο, ο Άγγλος στόπερ έκανε αυτό που κανείς δεν περίμενε και με κλειστή ντρίμπλα «άδειασε» και τους δύο και βγήκε άνετα από τη δύσκολη θέση. Αν μη τι άλλο ο ίδιος κατάφερε και πάλι να μαγνητίσει τα «βλέμματα», όντας επίσης εξαιρετικός στο πλευρό του εκπληκτικού Κονατέ.

Ίσως αυτό είναι και μέρος της βελτίωσης του Φίλιπς, την οποία είχε αποθεώσει προ ολίγων ημερών ο Γιούργκεν Κλοπ. Άλλωστε, ο Άγγλος αμυντικός δεν είχε ιδιαίτερη άνεση με την μπάλα στα πόδια την περσινή σεζόν. Κάτι που εμφανώς δούλεψε αρκετά το καλοκαίρι και έδειξε κόντρα στη Μίλαν. Ωστόσο, ο 24χρονος δύσκολα θα μπορέσει να βρει πολύ περισσότερες ευκαιρίες απ’ όσες βρίσκει τώρα, εφόσον άπαντες μείνουν υγιείς. Αυτό, όμως, δεν θεωρείται απίθανο ν’ αλλάξει αν συνεχίσει να βελτιώνεται, δημιουργώντας έναν ακόμη ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ