ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Ράνγκνικ στη Γιουνάιτεντ!

Ο μεταγραφικός… οργασμός έχει ξεκινήσει ήδη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το νέο της προπονητή να έχει εντοπίσει το «μηχανάκι» που θέλει στην ομάδα του!

Αυτός είναι ο «εκλεκτός» του Ράνγκνικ στη Γιουνάιτεντ!

Κάθε νέα έλευση προπονητή φέρνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και ήδη φαίνεται πως ο Ραλφ Ράνγκνικ έχει ξεκινήσει την προεργασία. Άλλωστε, δεδομένα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αδυναμίες στο υπάρχον ρόστερ. Και… κάθε προπονητής που σέβεται τον εαυτό του, φέρνει… δικά του παιδιά. Γιατί με αυτά έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται. Και ο πολύπειρος κόουτς του αγγλικού συλλόγου φαίνεται πως θα ακολουθήσει αυτή την πατέντα, αν κρίνουμε βάσει του ποιον έχει θέσει Ν1 στόχο!

Και ο λόγος για τον Αμαντού Χαϊναταρά. Το «μηχανάκι» της Λειψίας, με τον οποίο ο 63χρονος τεχνικός έχει δουλέψει αρμονικά τη σεζόν 2018-19 όταν ειχε βρεθεί στο τιμόνι του γερμανικού συλλόγου. Ο Ράνγκνικ ξέρει… απέξω κι ανακατωτά τον ποδοσφαιριστή και θεωρεί πως θα «κουμπώσει» ιδανικά στον… προβληματικό, είναι αλήθεια, άξονα των «κόκκινων διαβόλων». Η ρήτρα του Αφρικανού χαφ είναι περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα λέγεται πως η Λειψία επιθυμεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του με μεγαλύτερη ρήτρα. Γιουνάιτεντ

Ποιος είναι ο Χαϊνταρά που θέλει η Γιουνάιτεντ

Ο 23χρονος χαφ κατάγεται από το Μάλι. Τον Δεκέμβριο του 2018 αποκτήθηκε από την Λειψία, προερχόμενος από την Σάλτσμπουργκ με την οποία… έβγαζε μάτια. Με το που… έπιασε Γερμανία, πήρε απευθείας φανέλα βασικού, αγωνιζόμενος σε 12 παιχνίδια του δεύτερου μισού. Από τότε μέχρι τώρα, ο Χαϊνταρά μετρά 83 συμμετοχές και 9 γκολ με την φανέλα της Λειψίας. Μάλιστα, πριν δύο χρόνια είχε βρει δίχτυα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Champions League. Πρόκειται για τον ορισμό του σύγχρονου box to box χαφ. «Καταπίνει» χιλιόμετρα και βρίσκεται παντού. Σε άμυνα και επίθεση! Παίζει σαν οκτάρι, αλλά μπορεί να παίξει και σαν εξάρι. Είναι ο… απόλυτος παίκτης στα χέρια του κάθε προπονητή.

Υπάρχει ένα… εμπόδιο

Τα χρήματα υπάρχουν για το deal. Ο παίκτης προφανώς θέλει να παίξει στη Γιουνάιτεντ, πόσω μάλλον υπό τις οδηγίες του Ράνγκνικ. Υπάρχει, όμως, ένας… αστερίσκος που πονοκεφαλιάζει τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου. Με το νέο έτος, ο Χαϊνταρά θα αγωνιστεί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Μάλι. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι… off για αρκετό διάστημα. Μένει να φανεί αν αυτή η προοπτική μπορεί να φέρει… δεύτερες σκέψεις ή όχι. Γιατί ο κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» θα ήθελε να έχει τον παίκτη εξ αρχής μαζί του κι όχι μετά από περίπου… δύο μήνες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ