ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΚΑΘΕ γκολ που γλίτωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν στο 90φεύγα! (vid)
Εξωπραγματική γκολάρα του Ροντρίγκες στην πρώην του, τη Μίλαν! (vid)
«Ο Αλέγκρι γνώριζε πως δεν ταιριάζει στη Γιουβέντους»!
Ήδη σε επαφές με «γίγαντα» ο Ντε Ζέρμπι!
Προκαλούν οι οπαδοί της Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για κόλαση»
Ο… νόμος του Μέρφι: Στην Championship μετά από 25 χρόνια η Όξφορντ, «πάτησε» την Μπόλτον! (vid)
«Προβιβάστηκε» στο Champions League η Αταλάντα και διψά να τιμωρήσει τη Λεβερκούζεν! (vid)
Ο Βενγκέρ συναντήθηκε με τους γονείς του Μπαπέ για να τον πάρει στην Άρσεναλ!
«Η… απάτη της Τσέλσι θα γίνει κορυφαίος στην Premier League»!
Οι φίλοι της Σέλτικ αποχαιρέτισαν τον Χαρτ με ΕΠΙΚΟ κορεό! (vid)
Η Ρεάλ θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Λίβερπουλ!
Ο Φόντεν «υποκλίθηκε» στη «Βασίλισσα»: «Δυσκολότερη ομάδα η Ρεάλ»!
Ο Τσάμπι Αλόνσο εισέβαλε με τη Σαλατιέρα στους οργανωμένους της Λεβερκούζεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν «ψήνεται» να κρατήσει τον Πογκμπά ο Ράνγκνικ!

Για τον Πολ Πογκμπά μίλησε ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, τονίζοντας πως δεν θα προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει αν δεν θέλει.

Δεν «ψήνεται» να κρατήσει τον Πογκμπά ο Ράνγκνικ!

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Πολ Πογκμπά βρέθηκε σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια. Αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον Γάλλο άσο, αλλά ο ίδιος παρέμεινε κανονικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εξάλλου, ο ίδιος είχε ακόμα συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους», το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022. Η παραμονή του συνοδεύτηκε από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά και μια κάθετη πτώση στην απόδοση του αργότερα. Παράλληλα, ο τραυματισμός του σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας τον άφησε για κάμποσο καιρό, με τον ίδιο να αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του νέου έτους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ενόσω συνέβαιναν αυτά με τον Πογκμπά, η Γιουνάιτεντ προχωρούσε σε μεγάλες αλλαγές, δίνοντας την τεχνική της ηγεσία στον Ραλφ Ράνγκνικ. Ο Γερμανός θα βρεθεί στον πάγκο ως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα δουλέψει σε συμβουλευτικό ρόλο. Έτσι, το μέλλον του Γάλλου άσου και οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του περνούν από εκείνον. Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Νόριτς το Σάββατο (11/12), πάντως, ο Ράνγκνικ έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του, τονίζοντας πως αν ο 28χρονος μέσος δεν θέλει να παραμείνει δεν θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

Ράνγκνικ: «Αν ο Πογκμπά δε θέλει να μείνει, κανείς δεν θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη»

Φυσικά, τα όσα είπε ο Ράνγκνικ λειτούργησαν και ως… απάντηση στις δηλώσεις του Μίνο Ραϊόλα. Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός μάνατζερ είχε φέρει τον Πογκμπά κοντά στην έξοδο, βάζοντας στο «παιχνίδι» και την Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός προπονητής από την μεριά του τόνισε πως εφόσον ο Γάλλος άσος δεν θέλει να παραμείνει δεν θα προσπαθήσει κανείς να τον μεταπείσει. Ωστόσο, ανέφερε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμη μαζί του, παρά μόνο στο τηλέφωνο. Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι ο 28χρονος μπορεί να παίξει κεντρικό ρόλο στο μέλλον της ομάδας, εφόσον παραμείνει. Για τον έμπειρο τεχνικό, όμως, η δουλειά του είναι να βελτιώσει όλους τους παίκτες, μέσω του συνόλου.

«Οι παίκτες πρέπει να θέλουν να παραμείνουν και να παίζουν γι’ αυτήν την ομάδα. Αν ένας παίκτης δεν θέλει να αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε δεν υπάρχει νόημα να προσπαθήσεις να τον πείσεις ν’ αλλάξει απόφαση. Είναι μια τεράστια ομάδα, με σπουδαίους οπαδούς και νομίζω κανείς εδώ θα έπρεπε να προσπαθήσει να πείσει κάποιον να μείνει. Από την άλλη μεριά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο.

Έχω μιλήσει 15 λεπτά μαζί του (σ.σ με τον Πογκμπά) στο τηλέφωνο πριν από μερικές ημέρες. Ας τον αφήσουμε να επιστρέψει, να είναι υγιής, να προπονηθεί με την ομάδα και τότε θα δούμε που βρισκόμαστε και πόσο έχει βελτιωθεί η ομάδα. Μπορεί να γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης και το γνωρίζω αυτό. Ωστόσο, αυτό ισχύει και για όλους τους άλλους παίκτες που έχουμε. Δεν θα είμαι μόνο ο προπονητής του Πογκμπά, όταν γυρίσει, αλλά και όλων των υπόλοιπων παικτών και η φιλοδοξία μου είναι να τους κάνω καλύτερους, να βελτιώσω ατομικά κάθε παίκτη. Κι αυτό θα γίνει μόνο βελτιώνοντας όλη την ομάδα», ανέφερε ο Ράνγκνικ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ