ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Οι απολαβές του Ράμσει… διώχνουν τους «μνηστήρες»!

Ο Άαρον Ράμσεϊ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, αλλά οι τεράστιες απολαβές που ζητάει απομακρύνουν Έβερτον και Νιούκαστλ που έδειξαν ενδιαφέρον.

Οι απολαβές του Ράμσει… διώχνουν τους «μνηστήρες»!

Από τον Φεβρουάριο του 2019 ο Άαρον Ράμσεϊ είχε πάρει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Άρσεναλ για την Γιουβέντους. Μια μεταγραφή που έλαβε χώρα το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, όταν και έληξε το συμβόλαιο του με τους «κανονιέρηδες». Ο Ουαλός μέσος έλαβε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, ήτοι 14 εκατ. ευρώ το χρόνο, θεωρώντας πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Τορίνο. Ωστόσο, στα δυόμιση του χρόνια εκεί, ο 30χρονςο άσος δεν μπόρεσε να «κολλήσει» με την ομάδα. Ταλαιπωρήθηκε κάμποσες φορές από τραυματισμούς, ενώ κι όταν αγωνιζόταν οι εμφανίσεις του δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γι’ αυτό, άλλωστε, εδώ και μήνες ο Ράμσεϊ ήθελε να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους. Κάτι, φυσικά που επιθυμεί και η ιταλική ομάδα, θέλοντας να απαλλαγεί και από τον «παχυλό» μισθό του. Από το καλοκαίρι έγιναν προσπάθειες πώλησης του, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι, οι δύο πλευρές εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται σε διαδικασίες διαπραγματεύσεων για τη λύση του συμβολαίου του. Μάλιστα, Έβερτον και Νιούκαστλ φέρονταν να έχουν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον, αν μείνει ελεύθερος. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Express», οι δύο σύλλογοι ξεκίνησαν να κάνουν… δεύτερες σκέψεις μόλις έμαθαν τις απολαβές που ζητάει ο Ουαλός.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ράμσεϊ

Αναμένει την ομάδα που θα πάρει το… ρίσκο μαζί του ο Ράμσεϊ 

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, η Γιουβέντους δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον αφήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον Ιανουάριο. Ο Ράμσεϊ, όμως, θέλει να βρει ένα συμβόλαιο περίπου ίδιο με αυτό που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στη «γηραιά κυρία». Παράλληλα, η ιταλική ομάδα δεν μπορεί να τον… ξεφορτωθεί αν δεν βρει ομάδα να ισοφαρίσει τις απολαβές του και να του δώσει συμβόλαιο ως το 2025. Κάτι που σημαίνει πως οι δύο προαναφερθείσες ομάδες, αλλά και η Γουέστ Χαμ που έδειξε επίσης ενδιαφέρον, θα πρέπει να καταβάλουν 14 εκατ. ευρώ ετησίως στον 30χρονο άσο, που στο σύνολο τους σε τρεισήμισι χρόνια θα φτάσουν τα 49 εκατομμύρια.

Αν μη τι άλλο είναι μια τεράστια οικονομική δέσμευση, που οι ομάδες αυτές δυσκολεύονται να πάρουν για τον Ράμσεϊ. Από τη μια ο ίδιος είναι ήδη 30 ετών, βαδίζοντας στα 31, οπότε κανείς δεν ξέρει πόσα ακόμη «καλά» ποδοσφαιρικά χρόνια έχει. Από την άλλη, ο Ουαλός άσος είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε τραυματισμούς, αρά μια πιθανή απόκτηση του ενέχει ρίσκα. Οπότε για μια ακόμη φορά το μέλλον του Ράμσεϊ είναι στον… αέρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ