ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Hala Madrid: «Μεθυσμένος» Αντσελότι, τραγουδούσε τον ύμνο της Ρεάλ! (vid)
«Βασιλιάς» ο Χοσέλου με το δίμπαλο πρόκρισης της Ρεάλ! (vids)
ΡΕΑΛ είσαι το ποδόσφαιρο – ΜΥΘΙΚΗ πρόκριση στον τελικό με ήρωα Χοσέλου (vid)
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ γκολ ο Ντέιβις, «πάγωσε» το «Μπερναμπέου»! (vid)
Έτοιμο γκολ στον Ροντρίγκο… αλλά τραγικό τελείωμα του Βραζιλιάνου (vid)
Τσέλσι: Δική της η ταλεντάρα made in Brazil!
Ρεάλ – Μπάγερν: ΜΥΘΙΚΗ επέμβαση Λούνιν σε γυριστό του Κέιν! (vid)
Τεράστια δήλωση Ιμπόρα: «Θα αντάλλαζα ένα Europa για το Conference με τον Ολυμπιακό»
Το ηχηρό «όχι» του Νόιερ στον Βινίσιους – Δεν χάνεται αυτή η ευκαιρία! (vid)
Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζω να υπάρξει κι άλλο σημαντικό παιχνίδι»
Ρεάλ – Μπάγερν: Άρρωστη ατμόσφαιρα στο Μπερναμπέου – «Βασίλισσα»… για πάρτη σου (vid)
Conference League: Ξανά στον τελικό η Φιορεντίνα και περιμένει Βίλα ή Ολυμπιακό! (vids)
Αισχροί οπαδοί της Ρεάλ λίγο πριν τον «τελικό» με Μπάγερν – «Μέσι είσαι…π@@ γιος» (vid)
Γιουνάιτεντ: Βρήκε στόπερ από την Ιταλία – Σπάει ρήτρα… με 55 εκατ. ευρώ!
Μπριζ – Φιορεντίνα: Ο Βανάκεν φέρνει τα πάντα στα ίσια! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Φέρτε τον επόμενο στην Άρσεναλ! (vid)

Στο… σπίτι της δεν έχει αντίπαλο η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 2-0 της Γουέστ Χαμ και την προσπέρασαν για να μπουν στην τετράδα!

Φέρτε τον επόμενο στην Άρσεναλ! (vid)

Στο «Emirates» κάνει αποκλειστικά κουμάντο η Άρσεναλ! Η ομάδα του Αρτέτα επιβεβαίωσε πως εντός έδρας… μεταμορφώνεται και πανηγύρισε πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο μπροστά στο κοινό της. Επικράτησε 2-0 της δυνατής και φέτος Γουέστ Χαμ και μάλιστα κατάφερε για την ώρα να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση, προσπερνώντας την αποψινή της αντίπαλο.

Το σκορ άνοιξε στο 48′ ο Μαρτινέλι με υπέροχο τελείωμα μετά από ασίστ του Λακαζέτ. Ο τελευταίος, δε, είχε χαμένο πέναλτι στο 66’ (που κέρδισε ο ίδιος από τον Τσουφάλ που αποβλήθηκε) για να κλειδώσει τους τρεις βαθμούς, αλλά… τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87’από τον Σμιθ Ρόου με όμορφο πλασέ, κλειδώνοντας, ουσιαστικά, τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γάλλος επιθετικός φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού απόψε μετά την «καθαίρεση» του Ομπαμεγιάνγκ.

Το ματς

Κουραστική η εκκίνηση του αγώνα. «Σκληρές» οι δύο ομάδες, πολύ προσεκτικές, δυνατά μαρκαρίσματα, κλειστοί χώροι, κακές τελικές πάσες. Αυτά συνέθεταν το… σκηνικό στο «Emirates» με την Άρσεναλ να δείχνει πιο δραστήρια και πιο πιεστική –κυρίως με Σακά- αλλά να μην κάνει φάσεις. Είναι ενδεικτικό πως και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν κυρίως με στημένα να απειλήσουν.

Χαρακτηριστικό πως φτάσαμε στο 35’ για την πρώτη πραγματικά μεγάλη φάση στο ματς, αλλά το ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Φορνάλς έφυγε λίγο άουτ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, οι «κανονιέρηδες» ανέβηκαν ακόμη περισσότερο. Προσπάθησαν να «κατασκηνώσουν» στα καρέ της Γουέστ Χαμ και να φτάσουν στο γκολ. Ωστόσο πέταξαν στα σκουπίδια μοναδικές ευκαιρίες. Τη μία στο δυνατό σουτ του Τίρνεϊ που έβγαλε με υπερένταση και το… δοκάρι ο Φαμπιάνσκι και την άλλη με τον Λακαζέτ να μην νικά τον αντίπαλο πορτιέρε και τον Μαρτινέλι να αστοχεί από κοντά στο… ριμπάουντ. Άρσεναλ

Οι δύο προαναφερθέντες, όμως, έμελλε με την έναρξη του δεύτερου μέρους να πάρουν το αίμα τους πίσω. Διότι συνεργάστηκαν (με τον Λακαζέτ να έχει υπέροχη ασίστ στον κενό χώρο και τον Μαρτινέλι εξίσου όμορφο τελείωμα) στο 48’ και έγραψαν το 1-0 για την Άρσεναλ! Λίγο αργότερα ήταν η ώρα του Ράμσντεϊλ να… εμφανιστεί στο ματς, κρατώντας ανέπαφη την εστία των γηπεδούχων με το ένα χέρι! Τα λεπτά περνούσαν ισορροπημένα, όμως στο 66’ άλλαξαν οι… ισορροπίες!

Ηταν η στιγμή που ο Τσουφάλ υπέπεσε σε ένα… άτυχο πέναλτι. Διότι ναι μεν βρήκε μπάλα αρχικά, αλλά το πόδι ήταν αρκετά υψωμένο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί ο Λακαζέτ. Ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ αποβλήθηκε, αλλά ο αρχηγός της Άρσεναλ νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Φαμπιάνσκι. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να διατηρηθεί το… άγχος στο «Emirates». Διότι μπορεί οι γηπεδούχοι να έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, αλλά έχαναν 2-3 καλές στιγμές να… τελειώσουν την μπουγάδα και τα πάντα παρέμεναν ρευστά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Γουέστ Χαμ επιχείρησε να πετύχει το… χρυσό γκολ, αλλά άφηνε κενούς χώρους πίσω. Κι αυτοί τιμωρήθηκαν, τελικώς, στο 87’ όταν σε αντεπίθεση ο Σμιθ Ρόου σκόραρε με εξαιρετικό τελείωμα και διαμόρφωσε το 2-0.

Γκολ και φάσεις από το Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ