ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πουλάει το… μέλλον της μεσαίας της γραμμής!
Η Άρσεναλ δεν μπορεί να αποκαλείται «Invincibles» πλέον!
«Η Λίβερπουλ θα εκνευριστεί γρήγορα με τον Σλοτ»!
Το «διαμάντι» της Παρί θέλει να πάει στην Μπαρτσελόνα!
Ριβάλντο: «Αυτός πρέπει να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»!
Ο Κασάνο κατηγόρησε τον Αλέγκρι και κατακεραύνωσε τον Ιντζάγκι!
H ιστορία του Βίλας Μπόας θα γινόταν εύκολα ταινία! (POD)
Μάρκο Ρόις, 2024
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Φιρμίνο γυρίζει και η Λίβερπουλ… χαίρεται! (pic)

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι έτοιμος για την επιστροφή του, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αποκαλύπτει πως ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Νιούκαστλ (16/12).

Ο Φιρμίνο γυρίζει και η Λίβερπουλ… χαίρεται! (pic)

Από την στιγμή που ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε τη Λίβερπουλ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο «αναβαθμίστηκε». Κάτι που συνέβη τόσο με τις εμφανίσεις του, όσο και με τον ρόλο του. Βλέπετε, ο Γερμανός τεχνικός τον… μετέτρεψε σε «ψευτοεννιάρι» στο 4-3-3 που αγωνίζονται οι «κόκκινοι». Κι απ’ τη μέρα που συνέβη αυτό, ο Βραζιλιάνος άσος έγινε κομβικό μέλος της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ. Ακόμα κι αν δεν πιάνει τα νούμερα του Σαλάχ ή του Μανέ, άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν τη σημασία του και τη χρησιμότητα του στο να ανοίγει χώρους στους συμπαίκτες του στην επίθεση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, ο Φιρμίνο δέχεται αρκετή κριτική για την απουσία «δολοφονικού» ενστίκτου στην επίθεση, με βάση τα νούμερα των γκολ του. Βέβαια, φέτος ο Βραζιλιάνος φορ είχε βαλθεί να… σιγήσει τους κριτικούς, έχοντας μπει εξαιρετικά στη σεζόν. Δεν είναι τυχαίο πως μετρούσε 6 γκολ σε 11 παιχνίδια, μόλις τρία λιγότερα απ’ όσα πέτυχε πέρσι σε 48 ματς. Ωστόσο, ένας τραυματισμός κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (3/11) τον είχε αφήσει εκτός. Ο Γιούργκεν Κλοπ, όμως, αποκάλυψε πως ο 30χρονος είναι πλέον έτοιμος να αγωνιστεί και θα λάβει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Νιούκαστλ την Πέμπτη (16/12).

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

«Κλειδί» για τη συνέχεια της σεζόν η επιστροφή του Φιρμίνο

«Ο Μπόμπι (σ.σ Φιρμίνο) προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, οπότε πιστεύω ότι θα παίξει αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός. Παράλληλα, ο Κλοπ ανέφερε ότι και ο Κέρτις Τζόουνς αναμένεται να επιστρέψει σταδιακά στην αγωνιστική δράση, ενώ ο Ντιβόκ Οριγκί θα μείνει εκτός από την αναμέτρηση. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η επιστροφή του Φιρμίνο έρχεται στο κατάλληλο timing για τη Λίβερπουλ.

Βλέπετε, μέσα στον επόμενο μήνα οι «κόκκινοι» θα δουν τους Σαλάχ και Μανέ να πηγαίνουν στο Copa Africa, μειώνοντας αισθητά την επιθετική δύναμη της ομάδας. Γι’ αυτό και η γρήγορη επιστροφή του Βραζιλιάνου άσου, θα του δώσει την ευκαιρία να βρει ρυθμό μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, όταν και θα αποχωρήσουν οι… παρτενέρ του. Εξάλλου, η Λίβερπουλ θα στηριχθεί αρκετά πάνω του στο διάστημα της απουσίας του, αφού με τον Ντιόγκο Ζότα θα κληθούν να σηκώσουν το μεγαλύτερο «βάρος» της επίθεσης της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ