ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Χαμός με Ομπαμεγιάνγκ, ξένο σώμα στην Άρσεναλ!

Εκτός ομάδας τίθεται οριστικά ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την Άρσεναλ, μάλιστα, να «ψάχνεται» να τον πουλήσει ακόμα και άμεσα!

Χαμός με Ομπαμεγιάνγκ, ξένο σώμα στην Άρσεναλ!

Στα άκρα οι σχέσεις της Άρσεναλ με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Τα αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Γκαμπονέζος επιθετικός θεωρείται πλέον ξένο σώμα στους «κανονιέρηδες». Κάτι που αποτυπώνεται και από το γεγονός πως καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προπονείται μόνος του! Πρόκειται φυσικά για την εξέλιξη της «καθαίρεσής» του από την αρχηγία του συλλόγου μετά από το πρόσφατο πειθαρχικό του παράπτωμα. Αντιλαμβάνεται κανείς πως με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει σχεδόν αδύνατη η συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον…

Στα δημοσιεύματα στο Νησί γίνεται λόγος για «κοινή επιθυμία» να προπονείται μόνος του ο άλλοτε αρχηγός των Λονδρέζων. Και υπογραμμίζεται πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ως το τέλος του χρόνου, δείγμα του ότι δεν συμπεριλαμβάνεται επ ουδενί στα πλάνα του προπονητή του. Τότε, ο Ομπαμεγιάνγκ θα αποχωρήσει για να ενταχθεί στην προετοιμασία της εθνικής του ενόψει του Κόπα Εθνών Αφρικής. Πιθανώς και αυτή η συγκυρία να βοηθήσει και τον ίδιο και την Άρσεναλ να χαράξουν το… μέλλον με μεγαλύτερη ηρεμία, αν και στην παρούσα φάση ο Μικέλ Αρτέτα είναι αμείλικτος στο συγκεκριμένο θέμα.

Πάντως, η υπόθεση προμηνύεται δυσοίωνη και δεν αποκλείεται ύστερα από 3.5 χρόνια, ο 32χρονος να αποτελέσει παρελθόν. Η DailyMail αναφέρει πως είναι ειλημμένη η απόφαση από τη διοίκηση της Άρσεναλ για «διαζύγιο» με τον Ομπαμεγιάνγκ. Λέγεται, δε, πως θα προσπαθήσουν αυτό να γίνει ακόμα και μέσα στον Γενάρη, αν και μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο, δεδομένου πως και ο παίκτης θα λείπει στην Αφρική. Πάντως για το καλοκαίρι, στην χειρότερη, μοιάζει με αναπόφευκτο σενάριο η αποχώρηση του άλλοτε… κάπτεν από το Λονδίνο…

Πώς έφτασαν στα άκρα Ομπαμεγιάνγκ-Άρσεναλ

Η Άρσεναλ είχε δώσει ειδική άδεια στον «Όμπα» να επισκεφτεί την άρρωστη μητέρα με την προϋπόθεση ότι θα είχε επιστρέψει την Τετάρτη το βράδυ (8/12), προκειμένου να είναι παρόν στην προπόνηση της Πέμπτης. Ωστόσο, ο πρώην φορ της Ντόρτμουντ παραβίασε αυτή τη συμφωνία και επέστρεψε καθυστερημέναΣυγκεκριμένα, ταξίδεψε με μία πτήση νωρίς το πρωί της Πέμπτης πριν αναφερθεί στο London Colney. Πηγές αναφέρουν ότι ήταν στην ώρα του για την προπόνηση, αλλά όσον αφορά την Άρσεναλ, η παράβαση είχε ήδη συμβεί. Το πρόβλημα επιδεινώθηκε από τη σύγχυση σχετικά με τα πρωτόκολλα COVID-19. Ο Ομπαμεγιάνγκ υποβλήθηκε σε τεστ στη Γαλλία πριν επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και πίστευε ότι αυτό θα ήταν αρκετό για να ξαναρχίσει την προπόνηση αμέσως την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες, ωστόσο, απαιτείται εξέταση PCR και απομόνωση μέχρι τη λήψη αρνητικού αποτελέσματος. Έτσι, ο Ομπαμεγιάνγκ δεν μπορούσε να πάει στην προπόνηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ