Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πάει για Βλάχοβιτς μέσω… Λαμίας η Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Πάει για Βλάχοβιτς μέσω… Λαμίας η Γιουβέντους!

΄Ένα ιδιαίτερα παράδοξο πλάνο για να αποκτήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, θέλει να ενεργοποιήσει τους επόμενους μήνες η Γιουβέντους!

18.12.2021 | 17:24

Δεν αποτελεί μυστικό πως η Γιουβέντους επιθυμεί πυρετωδώς να κάνει δικό της τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα. Ο τρόπος μέσω του οποίου θα προσπαθήσει να το πετύχει είναι κάτι παραπάνω από ανορθόδοξος, ωστόσο δεν είναι και τόσο απίθανός. Ειδικά όταν και ο ίδιος ο Σέρβος προτιμά τους «μπιανκονέρι».

Θέλει αν παίξει την «κάρτα» Σκαμάκα η Γιουβέντους!

Πιστή στη συνταγή της θέλει να παραμείνει η Γιυοβέντους σχετικά με την απόκτηση παικτών από την εγχώρια αγορά. Όπως κατάφερε το καλοκαίρι να «τσιμπήσει» τον Μάνουελ Λοκατέλι, έτσι θέλει να κάνει και τώρα με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς. Το απόλυτο κανόνι των ιταλικών γηπέδων «βγάζει μάτια» στην Φλωρεντία και ήδη η «βέκια σινιόρα» θέλει να απλώσει τα χέρια της πάνω του.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο. Η ίδια η Φιορεντίνια. Έχοντας βαρεθεί εδώ και πολλά χρόνια να πουλάει τους καλύτερούς της παίκτες στην ομάδα του Τορίνο, οι «βιόλα» δεν θέλουν να την πατήσουν. Πιεζόμενη όμως από το συμβόλαιο του Βλάχοβιτς, ξέρει πως αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να πουλήσει.

Ένας από τους παίκτες που κοιτάει η Φιορεντίνα είναι ο Τζιανλούκα Σκαμάκα της Σασουόλο. Στους «νεροβέρντι», ο νεαρός Ιταλός γκολτζής πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Γνωρίζοντας πως ο 22χρονςο αποτελεί στόχο των «βιόλα», η Γιουβέντους θέλει να τον αποκτήσει, για να τον συμπεριλάβει σε ενδεχόμενη πρόταση για τον Βλάχοβιτς.

Εγχείρημα το οποίο είναι αρκετά δύσκολο από τους «μπιανκονέρι». Νιουκάστλ και Άρσεναλ εμφανίζονται έτοιμες να σκάσουν απίστευτα χρήματα για τον Σέρβο φορ. Κάτι που η Φιορεντίνα επιθυμεί εμφανώς περισσότερο, από την παραμονή του 21χρονου στο ιταλικό πρωτάθλημα για αντίπαλη ομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version