ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Η άμυνα της Λιντς είναι σαν παιδική χαρά σχολείου»

Ο παλαίμαχος παίκτης, Γκράχαμ Σούνες, άσκησε δριμεία κριτική στη Λιντς για την αμυντική της συμπεριφορά με αφορμή την ήττα από την Άρσεναλ.

«Η άμυνα της Λιντς είναι σαν παιδική χαρά σχολείου»

Η Λιντς έχει δεχτεί 11 γκολ μόνο τις 2 τελευταίες αγωνιστικές. Τα «παγώνια» ηττήθηκαν χθες (18/12) από την Άρσεναλ με 4-1 στο «Έλλαντ Ρόουντ». Αυτή η ήττα ήρθε να προστεθεί στο ταπεινωτικό 7-0 με το οποίο έχασαν από τη Μάντσεστερ Σίτι μεσοβδόμαδα.

Συνολικά, από την αρχή της χρονιάς, η Λιντς έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 38 φορές μετά από 18 αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα δέχεται κατά μέσο όρο σχεδόν 2 γκολ ανά αγώνα.

Η Λιντς είναι με διαφορά η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει μπει σε περιπέτειες και κινδυνεύει να υποβιβαστεί. Ειδικότερα, βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας και ενδέχεται να πέσει στη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς οι ομάδες από κάτω μετρούν λιγότερα παιχνίδια.

Η έντονη κριτική του Σούνες για την άμυνα της Λιντς

Μετά το τέλος του ματς, o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ήταν ιδιαίτερα καυστικός όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα.

«Αν συνεχίσει να ζητείται από τη Λιντς να παίζει έτσι, θα έχει μπελάδες. Απλώς δεν ξέρω πώς μπορείς να περιμένεις από τους παίκτες σου να παίξουν έτσι. Στο δεύτερο γκολ του Μαρτινέλι, ο Κόντι Ντράμε τρέχει μπροστά στο χώρο του Ραφίνια και δεν αισθάνεται τον κίνδυνο. Δεν θέλω να είμαι αγενής μαζί του αλλά πρέπει να κοιτάξει την πλάτη του και να δει τον Μαρτινέλι. Η Λιντς δεν είχε την πλήρη κατοχή της μπάλας. Η Λιντς παίζει σαν να είναι στην παιδική χαρά του σχολείου. Το απόλυτο χάος.”

Ο Σούνες πρόσθεσε ότι ο Μπιέλσα ζητάει από τους παίκτες του να εφαρμόσουν ένα στυλ παιχνιδιού που δεν έχουν την ποιότητα να αποδώσουν.

«Θέλω να ρωτήσω τον κ. Μπιέλσα αν τον συναντήσω ποτέ – τι είναι πιο σημαντικό για εκείνο; Είναι το στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει και να έχει την πρωτοβουλία, κάτι που είναι αξιοθαύμαστο ή είναι να κερδίζειποδοσφαιρικούς αγώνες; Και νομίζω ότι ξέρω την απάντηση. Αυτό που είναι πιο σημαντικό γι ‘αυτόν είναι το πώς παίζουν παρά το αποτέλεσμα. Αν οι οπαδοί τον στηρίζουν, ίσως αυτή να είναι η απάντηση. Απλώς ανησυχώ ότι ζητάει από τους παίκτες που δεν είναι αρκετά καλοί να παίξουν όπως η Μπαρτσελόνα πριν από 10 ή 12 χρόνια. Πολλοί προπονητές είναι ένοχοι γι’ αυτό, αλλά αυτός το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ