Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παλεύει για μεταγραφικές «βόμβες» η Νιούκαστλ
Premier League

Παλεύει για μεταγραφικές «βόμβες» η Νιούκαστλ

Η ζάμπλουτη Νιούκαστλ κινείται σε πολλά μέτωπα για την ενίσχυσή της και μεταξύ άλλων έχει στο μάτι μέχρι και τον Έντιν Τζέκο!

20.12.2021 | 21:50

Το νέο μεγάλο πορτοφόλι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι η Νιούκαστλ. Οι ζάμπλουτοι Σαουδάραβες που την αγόρασαν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν «χοντρά». Καλούνται, όμως, να το κάνουν πολύ άμεσα διότι οι «καρακάξες» απειλούνται ανοιχτά με υποβιβασμό. Και αντιλαμβάνεται κανείς πως αν πέσουν από την Πρέμιερ Λιγκ, το πλάνο αλλάζει. Επειδή, όμως, το χρήμα… ρέει άφθονο, οι ιδιοκτήτες του συλλόγου είναι έτοιμοι να ταράξουν τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Κόλπο γκρόσο με Τζέκο

Οι επιλογές είναι πιο μετρημένες σε σχέση με το καλοκαίρι. Και πιο δύσκολες. Αλλά, αν έχεις λεφτά μπορείς να πείσεις… πολύ κόσμο! Την ώρα, λοιπόν, που το θέμα του Βλάχοβιτς από την Φιορεντίνα μοιάζει πολύ καλό για να βγει αληθινό, η Νιούκαστλ έχει στρέψει αλλού την προσοχή της. Η πιο δύσκολη περίπτωση που έχουν βάλει στο μάτι; Έντιν Τζέκο! Ο αγγλικός σύλλογος χρειάζεται γκολ και ο Βόσνιος φορ αποτελεί χρόνια τώρα στράικερ ολκής. Το καλοκαίρι πήγε στην Ίντερ, εκεί όπου μετρά ήδη 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Συνήθως βασικός. Πόσο εύκολο είναι να τον χάσει μέσα στη σεζόν; Όχι πολύ, αλλά είπαμε και παραπάνω, αν έχεις χρήμα… Οι άνθρωποι της Νιούκαστλ μπορούν να δελεάσουν τον 35χρονο με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και να… σπρώξει κι αυτός την Ίντερ να συναινέσει.

Τρίπιερ και Μαρσιάλ σε πρώτο πλάνο της Νιούκαστλ

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό ο Αντονί Μαρσιάλ να μετακομίσει από τη Γιουνάιτεντ στη Νιούκαστλ. Ο ρόλος του έχει περιοριστεί στους «κόκκινους διαβόλους» και ουσιαστικά δεν υπολογίζεται. Δεν θα κοστίσει πολλά στις «καρακάξες» και σίγουρα παίρνει έναν παίκτη με ικανότητες και παραστάσεις. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να μείνει στο Νησί και να πάει κάπου που θα είναι βασικός!

Η άλλη σημαντική κίνηση που έχει στα «σκαριά» η Νιούκαστλ ακούει στο όνομα Κιέραν Τρίπιερ! Ουσιαστικά, το TalkSport αναφέρει πως μεταξύ του ποδοσφαιριστή και των Άγγλων υπάρχει συμφωνία και εκκρεμεί η συγκατάθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης. Υπολογίζεται πως με ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατ. ευρώ, το deal θα προχωρήσει χωρίς πρόβλημα. Ο 29χρονος δεξιός φουλ μπακ επιθυμεί να επιστρέψει στο Νησί, καθώς φαίνεται πως δεν κυλά και ιδανικά η παρουσία του στην Ισπανία πια. Και η Νιούκαστλ αν τα καταφέρει, θα έχει στείλει… μήνυμα σε φίλους και εχθρούς εντός συνόρων πως είναι «εδώ» και δελεάζει διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version