ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Οι πρώτοι πέντε που «κόβει» ο Τσάβι στην Μπάρτσα!

Ο Τσάβι έχει ήδη αρχίσει να κάνει ένα μικρό... ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα και βρήκε τους πρώτους πέντε που δεν χωρούν στα πλάνα του.

Οι πρώτοι πέντε που «κόβει» ο Τσάβι στην Μπάρτσα!

Ο Τσάβι βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Μπαρτσελόνα κάτι παραπάνω από έναν μήνα. Βέβαια, ο ίδιος γνωρίζει τον σύλλογο σχεδόν καλύτερα από τον καθένα. Κάτι λογικό, αφού εκεί πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Πλέον, γύρισε σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο για την ομάδα, στο πόστο όμως του προπονητή. Φυσικά, στόχος του είναι να επαναφέρει τους Καταλανούς στις δόξες τους. Ωστόσο, τα πράγματα για τον Ισπανό δεν είναι και… ειδυλλιακά στο ξεκίνημα του, με την αγωνιστική κρίση της ομάδας να έχει κατευναστεί μεν, αλλά να μην έχει τελειώσει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, μετά τις δύο νίκες στα πρώτα του ματς, ο Τσάβι είδε την Μπαρτσελόνα του να μένει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες). Η δύσκολη επικράτηση κόντρα στην Έλτσε (3-2) ηρέμησε την κατάσταση, αλλά όχι τον Ισπανός τεχνικό που ήταν έξαλλος. Ο ίδιος γνωρίζει, βέβαια, πως έχει φτάσει πλέον η στιγμή της αλήθειας για την δημιουργία μιας νέας ομάδας, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, για να υπάρξει μια ενίσχυση των «μπλαουγκράνα» χρειάζονται και αποχωρήσεις. Κάτι που σύμφωνα με την «AS», ο 41χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά κι έχει καταλήξει ήδη στους πρώτους πέντε της «μαύρης λίστας» του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τσάβι

Ποιοι παίκτες είναι εκτός πλάνων του Τσάβι

Ο Τσάβι έχει αναγνωρίσει πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν ταιριάζουν στα πλάνα του. Παράλληλα, ξέρει πως μερικοί εξ αυτών θα μπορέσουν να φέρουν και αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Πρώτος στη λίστα αυτή είναι ο Σερτζίνιο Ντεστ, με την επιλογή του να είναι μια έκπληξη αλλά και… προφανής. Βλέπετε, ο Αμερικανός αποκτήθηκε για βασικός, αλλά τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του έχουν δυσκολέψει τη θέση του. Μάλιστα, η εμφάνιση του στο ματς με την Μπάγερν φαίνεται πως αποτέλεσε την «ταφόπλακα», με την Μπαρτσελόνα να έχει πάρει την απόφαση να τον πουλήσει έναντι 15-20 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια παρόμοια περίπτωση είναι και αυτή του Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ, λαμβάνοντας 22 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι εμφανίσεις του από τη μέρα που αποκτήθηκε δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Ο ίδιος δεν ταίριαξε ποτέ στην Μπαρτσελόνα και ούτε ο Τσάβι του δίνει ευκαιρίες. Ήδη, μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να τον… ξεφορτωθούν τον Ιανουάριο για να γλιτώσουν και τις απολαβές του. Ίδια μοίρα φαίνεται πως θα έχει και ο Σάμουελ Ουμτιτί, που έχει αποδειχτεί «γυάλινος». Βέβαια, ο Ισπανός προπονητής φαίνεται να πιστεύει τον 28χρονο στόπερ λιγότερο περισσότερο από τους άλλους, ποντάροντας στην ποιότητα του. Ωστόσο, γνωρίζει πως μια ενδεχόμενη πώληση του τον Ιανουάριο θα βολέψει όλες τις πλευρές. Ειδικά από τη στιγμή που νέοι παίκτες από την «Μασία», όπως οι Κομάς και Μάρμολ βρίσκονται λίγο πριν την πρώτη ομάδα.

Επόμενο στη λίστα είναι το όνομα του Γιουσούφ Ντεμίρ. Ο Αυστριακός αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ραπίντ Βιέννης το καλοκαίρι, με οψιόν 10 εκατ. ευρώ, που μπορεί να ενεργοποιηθεί αν παίξει ακόμα 10 παιχνίδια. Ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Οι «μπλαουγκράνα» αναγνωρίζουν μεν το ταλέντο του, αλλά οι δυσκολίες του στο τεχνικό κομμάτι δεν τον βοηθούν. Έτσι, έχει αποφασιστεί να επιστρέψει αν γίνεται και τον Ιανουάριο στην Ραπίντ. Παράλληλα, ο Τσάβι έχει εξαιρετική άποψη και για τον Λουκ Ντε Γιονγκ, όσον αφορά τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις. Ο Ολλανδός είναι υπόδειγμα χαρακτήρα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει στα πλάνα του ο Ισπανός.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ