Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπαλοτέλι πανηγύρισε γκολ κλοτσώντας τον σκόρερ στο κεφάλι (vid)
Video Hμέρας

Ο Μπαλοτέλι πανηγύρισε γκολ κλοτσώντας τον σκόρερ στο κεφάλι (vid)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι παραλίγο να τραυματίσει τον συμπαίκτη του κατά την ώρα των πανηγυρισμών στο γκολ εις βάρος της Γαλατασαράι.

22.12.2021 | 13:21

Δεν χαρακτηρίζεται τυχαίος… τρελός ο Μάριο Μπαλοτέλι. Καθ’ όλη τη ποδοσφαιρική του καριέρα έχει παραθέσει τα διαπιστευτήριά του πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αν δεν ήταν τρελός ίσως η καριέρα του να ήταν αρκετά διαφορετικά από αυτή που εν τέλει διαδραματίζεται ως και σήμερα. Ο Ιταλός επιθετικός φέτος πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της Τουρκίας εκπροσωπώντας την ομάδα της Αντάνα Ντέμιρσπορ.

Μέχρι ώρα ο SuperMario δεν τα πηγαίνει κι άσχημα. Αντιθέτως μετράει έξι γκολ και δύο ασίστ σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος. Χθες βράδυ μπορεί να μην σκόραρε όμως είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει σπουδαία νίκη επί της Γαλατασαράι. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τούρκος Γιουνούς Ανγκούν, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα του αγώνα χαρίζοντας ένα σπουδαίο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μπορεί να μην μάτωσε διχτάκι όμως είχε κέφια για παιχνίδια στους πανηγυρισμούς. Ο 31χρονος στο δεύτερο τέρμα που σημείωσε ο Ανγκούν λίγο έλειψε να τον τραυματίσει. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Μπαλοτέλι σήκωσε το πόδι και κλώτσησε ελαφρά το κεφάλι του συμπαίκτη του.

Δείτε την παράτολμη κίνηση του Μπαλοτέλι στο γκολ της Αντάνα Ντεμιρσπορ

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version