Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί, γλίτωσες φτηνά τον… μπακαλιάρο- σκορδαλιά της Λοριάν! (vid)
Ligue 1

Παρί, γλίτωσες φτηνά τον… μπακαλιάρο- σκορδαλιά της Λοριάν! (vid)

To γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο 91' ήταν αρκετό για την Παρί, ώστε να κάνει το 1-1 με τους «μπακαλιάρους» της (προτελευταίας) Λοριάν.

22.12.2021 | 23:57

Η Λοριάν δεν έχει ούτε το όνομα, ούτε τη φήμη, ούτε το budget της Παρί Σεν Ζερμέν. Φέτος δεν έχει καν ανταγωνιστικό σύνολο, μιας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αλλά οι «μπακαλιάροι» έδειξαν ότι έχουν ψυχή. Πάθος. Τσαγανό. Έβαλαν δύσκολα στους Παριζιάνους στο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ligue 1 στο «Λε Μουιζί» και έτσι έμειναν στο 1-1.

Μάλιστα, ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του για λίγα λεπτά δεν έφυγαν με κατεβασμένα κεφάλια. Μιας και ο Μάουρο Ικάρντι με δικό του γκολ στο 91′, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έτσι γλίτωσε την ομάδα του από το κάζο!

Αρνητικός πρωταγωνιστής για την Παρί ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος πέρασε στο 81′ στον αγωνιστικό χώρο και στο 86′ αποβλήθηκε, έχοντας πάρει δύο κίτρινες κάρτες σε μόλις πέντε λεπτά!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ενίοτε παίρνει άνετες νίκες, χωρίς να παίζει πολύ καλά και άλλες φορές τα βρίσκει… μπαστούνια! Αυτό έγινε και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λοριάν.

Οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν εντυπωσιακά, όμως, ήταν καλά διαβασμένοι στην άμυνά τους. Έτσι, σε μία από τις λίγες φορές που βγήκαν μπροστά πήραν και το προβάδισμα χάρη στον Μονκοντουί στο 40′.

Η ώρα περνούσε και η Λοριάν ήταν ολοένα και πιο κοντά σε μία πολύ μεγάλη εντός έδρας νίκη. Μία νίκη που δεν είχε σίγουρα στο πρόγραμμά της και θα της έδινε μεγάλη ώθηση, ενόψει της συνέχειας. Είχαν μείνει μόλις μερικά λεπτά μέχρι το τέλος όταν ήρθε ο Ικάρντι στο 91′, ώστε να κάνει το 1-1 για την Παρί Σεν Ζερμέν και να γλιτώσει μία ντροπιαστική ήττα από τη Λοριάν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version