ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Η Σεβίλλη πάει… να κλέψει τον Καβάνι απ’ την Μπάρτσα!

Ο Έντινσον Καβάνι έχει... πέραση στην Ισπανία, αφού η Σεβίλλη προσπαθεί να κάνει το... κόλπο grosso και να τον «κλέψει» από τα χέρια της Μπαρτσελόνα.

Η Σεβίλλη πάει… να κλέψει τον Καβάνι απ’ την Μπάρτσα!

Στην πρώτη του σεζόν στην Αγγλία ο Έντινσον Καβάνι κατάφερε να δείξει την μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα του. Ο ίδιος αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περσινή σεζόν, σε μια επιλογή που δέχτηκε αρκετή κριτική. Κι αυτό γιατί δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως ο Ουρουγουανός φορ δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στην Premier League σε μια προχωρημένη, ποδοσφαιρικά, ηλικία. Κι αν ο ίδιος ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, η συνέχεια… σώπασε κάθε επικριτή του. O 34χρονος φορ μέτρησε 17 γκολ και 6 ασίστ σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας σημαντικές λύσεις στους «κόκκινους διαβόλους».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, η φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί τελείως διαφορετικά για τον Καβάνι. Μετά και την απόκτηση των Κριστιάνο Ρονάλντο και Σάντσο η επίθεση της Γιουνάιτεντ έχει «γεμίσει» κι ο ίδιος δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει αγωνιστεί σε μόλις 8 ματς, μετρώντας ένα γκολ. Γι’ αυτό κι εδώ και λίγο καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα έμοιαζε να είναι η ομάδα που τον «ψήνει» για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», η Σεβίλλη έχει μπει… σφήνα και προσπαθεί να «κλέψει» τον Ουρουγουανό άσο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Καβάνι

Ο Καβάνι και το… ντόμινο με τον Ντε Γιονγκ

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο Καβάνι είναι θετικός αρχικά στην ιδέα να αγωνιστεί στη La Liga. Άλλωστε, είναι το μόνο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από το οποίο δεν έχει περάσει. Ταυτόχρονα, οι Σεβιγιάνοι αναζητούν σχεδόν… απεγνωσμένα μια ακόμη επιθετική λύση. Βλέπετε, οι Εν Νεσίρι και Μουνίρ θα αποχωρήσουν για το Copa Africa (εφόσον τελικά γίνει) τον Ιανουάριο, αφήνοντας μεγάλο κενό. Γι’ αυτό και η ισπανική ομάδα ετοιμάζεται να κινηθεί για τον Ουρουγουανό φορ, έχοντας ήδη επικοινωνήσει με τον ατζέντη του.

Από τη μεριά της η Μπαρτσελόνα θέλει μεν τον Καβάνι, αλλά δεν μπορεί να διαθέσει αρκετά χρήματα για την απόκτηση του. Κάτι που, άλλωστε, είχε θέσει ως το μοναδικό σενάριο για να τον παραχωρήσει άμεσα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σεβίλλη δεν θα είχε θέμα να δώσει ένα ποσό για τον Ουρουγουανό, αλλά έχει και plan b που βρίσκεται… στους Καταλανούς. Αυτός είναι ο Λουκ Ντε Γιονγκ, τον οποίο έχει παραχωρήσει ως δανεικό στους «μπλαουγκράνα» και δεν αποκλείεται να τον καλέσει πίσω. Κάτι που θα βοηθήσει παράλληλα την Μπαρτσελόνα να κυνηγήσει η ίδια τον Καβάνι. Ο έμπειρος φορ, πάντως, δεν έχει πάρει κάποια τελική απόφαση, θέλοντας να περιμένει το άνοιγμα της μεταγραφικής περιόδου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ