ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Στα… σκαριά τράμπα Κουτίνιο-Ομπαμεγιάνγκ!

Φιλίπε Κουτίνιο και Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι στην πόρτα της εξόδου από Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ που σκέφτονται να τους κάνουν... ανταλλαγή.

Στα… σκαριά τράμπα Κουτίνιο-Ομπαμεγιάνγκ!

Από την ημέρα που μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα, η καριέρα του Φελίπε Κουτίνιο έχει πάρει την κατιούσα. Βλέπετε, ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε ποτέ να βρει πρωταγωνιστικό ρόλο στους «μπλαουγκράνα». Κάτι που ήταν η κύρια απαίτηση από εκείνον όταν αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018. Τότε, οι Καταλανοί είχαν δώσει 120 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ για εκείνον, με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει τον νέο τους ηγέτη στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, ο 29χρονος, πλέον, μέσος δεν μπόρεσε ποτέ να ανταποκριθεί σε αυτόν το ρόλο. Γι’ αυτό, άλλωστε, το καλοκαίρι θεωρούταν σχεδόν… ξένο σώμα στην ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παρόλα αυτά, ο Κουτίνιο παρέμεινε στην Μπαρτσελόνα μέχρι νεωτέρας. Μάλιστα, υπό τον Ρόναλντ Κούμαν πήρε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Κάτι που συνέβη και μετά την έλευση του Τσάβι. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να τον πείσει και ήδη φέρεται να έχει μπει στη «μαύρη λίστα» του. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Daily Express» οι Καταλανοί προσπαθούν να κάνουν το απόλυτο… κόλπο, δίνοντας τον 29χρονο άσο στην Άρσεναλ ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κουτίνιο

Βίοι… παράλληλοι για Κουτίνιο και Ομπαμεγιάνγκ

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο Γκαμπονέζος φορ ενδιαφέρει αρκετά την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ο ίδιος αποτελεί επίσης… ξένο σώμα στους «κανονιέρηδες», μετά από το τελευταίο πειθαρχικό παράπτωμα του, που τον έθεσε εκτός ομάδας. Μάλιστα, τόσο ο αγγλικός σύλλογος, όσο και ο παίκτης θέλουν να τελειώσουν τη συνεργασία τους το συντομότερο δυνατόν. Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα ποντάρει και στο γεγονός πως η Άρσεναλ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Κουτίνιο κατά το παρελθόν.

Έτσι, στο μυαλό των ανθρώπων των «μπλαουγκράνα» μια τέτοια ανταλλαγή θα είναι χρήσιμη για όλες τις πλευρές. Από τη μια η Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει έναν επιθετικό που τόσο χρειάζεται, αφαιρώντας παράλληλα το συμβόλαιο-«βαρίδι» του Κουτίνιο. Από την άλλη, η Άρσεναλ θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή της μ’ έναν παίκτη που ξέρει την Premier League και μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Πάντως, όπως τονίζει το συγκεκριμένο Μέσο, οι Καταλανοί έχουν κι άλλους παίκτες υπόψιν ως ανταλλάγματα. Αυτό του Ουσμάν Ντεμπελέ φαίνεται πως «καίγεται», αφού οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά υπάρχουν εκείνα των Ουμτιτί και Νέτο που μπορεί να ενδιαφέρουν τους «κανονιέρηδες».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ