Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απίστευτο μακροβούτι που θα ζήλευε και ο… Φελπς από τον Αντόνιο! (vid)
Premier League

Απίστευτο μακροβούτι που θα ζήλευε και ο… Φελπς από τον Αντόνιο! (vid)

Αν ο Μικαίλ Αντόνιο δει πως το ποδόσφαιρο δεν πάει καλά (που πάει), είναι έτοιμος να το γυρίσει στην κολύμβηση οποιαδήποτε στιγμή!

01.01.2022 | 21:55

Βουτιές στο ποδόσφαιρου βλέπουμε πολλές φορές από τους παίκτες. Θέλοντας να εκμαιεύσουν κάποια διαιτητική απόφαση υπέρ τους, πολλοί ποδοσφαιριστές θα πέσουν λιγάκι πιο εύκολα και θα κάνουν λίγο πιο εντυπωσιακή την πτώση τους. Όσο και να προσπαθήσουν όμως, δεν πρόκειται ποτέ να πιάσουν την βουτιά του Μικαίλ Αντόνιο.

Ο γκολτζής της Γουέστ Χαμ καλωσόρισε το 2022 με μια… εντυπωσιακή βουτιά. Κίνηση η οποία δεν έγινε για να «τσιμπήσει» κάποιο πέναλτι, αλλά για να πανηγυρίσει ένα γκολ. Μετά από μόλις 22 λεπτά αγώνα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ άνοιξε το σκορ με προβολή από κοντά. Η σέντρα-διαβήτης του Σαίντ Μπενραχμά χάρισε το μισό γκολ και από πολύ κοντά ο Άγγλος δεν λάθεψε.

Λίγο η αλλαγή του χρόνου, λίγο το γκολ, ο Αντόνιο χάρηκε τόσο που… έκανε ένα εντυπωσιακό μακροβούτι στον αγωνιστικό χώρο! Έτοιμος

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version