Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όταν ο «σκορπιός» Ζιρού τρέλανε τον πλανήτη! (vid)
Άρσεναλ

Όταν ο «σκορπιός» Ζιρού τρέλανε τον πλανήτη! (vid)

Πρωτοχρονιά του 2017 και ο Ολιβιέ Ζιρού με ένα γκολ ποίημα στο «Εμιρέιτς» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας μάς είχε αφήσει με ανοιχτό το στόμα!

01.01.2022 | 13:09

Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι ένας καταπληκτικός επιθετικός. Όλοι το ξέρουν αυτό. Αλλά, ομολογουμένως αν πουν σε κάποιον να διαλέξει τρεις καλύτερους, μπορεί και να μην τον συμπεριλάβει. Ωστόσο, έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως έχει το γκολ στο τσεπάκι του. Και μερικές φορές μπορεί να τρελάνει όλο τον κόσμο με την ενέργειά του.

Πριν πέντε Πρωτοχρονιές ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε ένα γκολ που δεν μπορεί να το επαναλάβει εξίσου, όσο κι αν προσπαθήσει. Μπορεί να είμαστε υπερβολικοί, αλλά όχι και τόσο… Ο Ζιρού είχε καταφέρει το 2017 με γκολ την πρώτη μέρα του χρόνου να κερδίσει το βραβείο Puskas για το καλύτερο γκολ εκείνης της χρονιάς! Κανένας δεν κατάφερε να βάλει πιο όμορφο τέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν!

Η Άρσεναλ έπαιζε με την Κρίσταλ Πάλας στο «Εμιρέιτς» και το παιχνίδι έληξε 2-0 υπέρ των Λονδρέζων. Στο 17ο λεπτό δημιούργησε το αριστούργημά του ο Ζιρού. Επιθετικό τρανζίσιον για σεμινάριο. Ο Ιγουόμπι πασάρει στον Αλέξις Σάντσες και εκείνος κάνει τη σέντρα. Ο Ζιρού αν και βλέπει την μπάλα να πηγαίνει πίσω από το σώμα του, δεν πτοείται και βάζει το τακουνάκι. Έπειτα, εξήντα χιλιάδες θεατές απλώς παραληρούν για αυτό που είδαν τα 120 χιλιάδες μάτια τους…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version