ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έτσι θα βρει η Ρεάλ τα χρήματα για μισθούς… Χάαλαντ-Μπαπέ!

Οι ανακατατάξεις που έρχονται στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης θα την βοηθήσουν να πληρώσει τους υψηλούς μισθούς των Χάαλαντ και Μπαπέ, αν αποκτηθούν.

Έτσι θα βρει η Ρεάλ τα χρήματα για μισθούς… Χάαλαντ-Μπαπέ!

Μεγάλα σωματεία όπως η Ρεάλ Μαδρίτης πάντα βρίσκουν τον τρόπο να ξοδεύουν ξανά και ξανά χρήματα. Ο στόχος των Μαδριλένων είναι ένας πλέον: Να αποκτήσουν τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ ενόψει της νέας σεζόν. Για τον πρώτο θα πρέπει να δαπανηθούν περίπου 100 εκατ. ευρώ, για τον δεύτερο τίποτα αφού μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. «Ναι, αλλά θα έχουν και οι δύο πολύ μεγάλα συμβόλαια που θα πρέπει να πληρωθούν» θα αναρωτηθεί κάποιος. Και προφανώς είναι αλήθεια. Οι «μερένχες» όμως δεν προβληματίζονται ιδιαίτερα για το πώς θα βρεθούν αυτά τα χρήματα. Διότι… φαινομενικά είναι ήδη εκεί! Ρεάλ

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στην «βασίλισσα» το προσεχές καλοκαίρι –αν όχι από τον Γενάρη- θα απαλλαγούν από πολλά «βαρίδια». Που και δεν προσφέρουν τίποτα πλέον και που πληρώνονται αρδά. Ο λόγος για τους Γκάρεθ Μπέιλ, Ίσκο και Μαρσέλο. Όλοι τους είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Δεν υπολογίζονται ουσιαστικά από τον Κάρλο Άντσελότι. Δεν είναι ουτε το παρόν, ούτε και το μέλλον της Ρεάλ. Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται σε έξι μήνες και εννοείται πως θα αποχωρήσουν από το σύλλογο.

Τόσα εξοικονομεί η Ρεάλ από την τριάδα

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως οι Μαδριλένοι γλιτώνουν ούτε λίγο-ούτε πολύ… 60 εκατομμύρια μικτά κάθε χρόνο! Αυτό εκτιμάται περίπου στα 34 εκατομμύρια καθαρά χρήματα το χρόνο. Αν υποθέσουμε πως Χάαλαντ και Μπαπέ θα έχουν μισθούς… περίπου στα 15-20 «χαρτιά» το χρόνο, τότε αντιλαμβάνεται κανείς πώς βγαίνουν τα κουκιά. Ακόμα κι αν αμφότεροι έχουν λαμβάνειν 20 εκατ. το χρόνο, η διαφορά είναι ελάχιστη – για τα δεδομένα. Ο Μπέιλ κάθε χρόνο κοστίζει 30 εκατ. μικτά, ο Ίσκο 14 και ο Μαρσέλο 16 εκατ. μικτά. Χρήματα που δεν θα βαραίνουν πλέον τη Ρεάλ και θα μπορούν να τα «σπρώξουν» σε ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το τώρα και το αύριο της ομάδας. Και που θα έχουν ουσιαστικά και μεγάλη συνεισφορά σε σχέση με τους τρεις που αποχωρούν…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ