Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συνάντηση κορυφής Λαπόρτα – Ραϊόλα με φόντο τρεις παίκτες
Μπαρτσελόνα

Συνάντηση κορυφής Λαπόρτα – Ραϊόλα με φόντο τρεις παίκτες

Αυτήν την εβδομάδα ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Χοάν Λαπόρτα, θα συναντηθεί με το διάσημο ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα, για την απόκτηση τριών παικτών.

03.01.2022 | 12:56

Ο Γενάρης μπήκε και αυτό για τους ποδοσφαιρόφιλους σημαίνει ότι ξεκίνησε ο χειμερινός μήνας των μεταγραφών. Μπορεί στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο να μην γίνεται τόσο «φασαρία» όσο στο καλοκαιρινό αλλά πάντα υπάρχουν «ηχηρές μεταγραφές». Σαν αυτές που θα επιχειρήσει να «κλείσει» ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοάν Λαπόρτα.

Ειδικότερα, η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα αναμένεται να είναι εξαιρετικά πολυάσχολη για τον Λαπόρτα. Ο Ισπανός πρόεδρος θα συναντηθεί με τον διάσημο ατζέντη, Μίνο Ραϊόλα, για να συζητήσει την προοπτική μεταγραφής τριών παικτών του.

Πρόκειται για τον δεξιό μπακ του Άγιαξ, Νουσαΐρ Μαζράουι, τον στράικερ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ και τον στόπερ της Γιουβέντους, Ματίας Ντε Λιχτ.

Το γεγονός ότι θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά μπορεί και τίποτα. Εξάλλου, αποτελεί πολιτική του Ραϊόλα να συναντιέται με προέδρους ομάδων και να ακούει τις απόψεις του προκειμένου να διαμορφώνει άποψη για το ενδιαφέρον της αγοράς για τους πελάτες του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ετοιμάζει βόμβα με Μοράτα η Μπαρτσελόνα

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έκανε γνωστό ότι ο Τσάβι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πολύ στενές επαφές με τον Άλβαρο Μοράτα. Οι δύο άντρες τα λένε συχνά -πυκνά στο τηλέφωνο, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας.

Στην αρχή ο στράικερ της Γιουβέντους δεν έδειχνε να είναι και τόσο… ζεστός. Όμως, ο Τσάβι, μέσω ενός τηλεφωνήματός του, όχι απλά κατάφερε να του αλλάξει τη γνώμη, αλλά να τον… ψήσει τόσο πολύ που πλέον ο Ισπανός στράικερ θέλει πώς και πώς να δώσει τα χέρια με τους Καταλανούς!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version