Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Άγγλος διεθνής Τζακ Μπάτλαντ την πάτησε σαν ερασιτέχνης (vid)
Premier League

Ο Άγγλος διεθνής Τζακ Μπάτλαντ την πάτησε σαν ερασιτέχνης (vid)

Ο εννιά φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας, Τζακ Μπάτλαντ, πραγματοποίησε μία απίθανη γκάφα στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Μίγουολ.

08.01.2022 | 15:56

Η καριέρα του Τζακ Μπάτλαντ δε δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν γύρω από το όνομα του. Το 2020, ο 29χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε στην Κρίσταλ Πάλας. Μετά από μία σειρά δανεισμών από τη Στοουκ Σίτι σε 4 ομάδες από το 2013 έως το 2020, φέτος μετράει μόλις 4 συμμετοχές στους «αετούς».

Η 4η συμμετοχή του μάλιστα, έχει στεφθεί με απόλυτη αποτυχία. Ειδικότερα, ο Πατρικ Βιεϊρά τον εμπιστεύτηκε κάτω από τα δοκάρια για την αναμέτρηση του  4ου γύρου του FA Cup με αντίπαλο την ομάδα της Τσαμπιονσιπ, Μίλγουολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εφιαλτικό τρόπο για τον 9 φορές διεθνή Άγγλο τερματοφύλακα. Ειδικότερα, μόλις, στο 16ο λεπτό παρέλαβε μία πάσα από τον αμυντικό του. Η Μίλγουολ πίεσε και ο ίδιος επέλεξε να μη διώξει τη μπάλα αλλά να ντριμπλάρει με τη μπάλα.

Το αποτέλεσμα; Έχασε το κοντρόλ, με τη μπάλα να φτάνει στον Αφόμπε, ο οποίος είχε πολύ εύκολο έργο για το 1-0.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version