Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Κόντε δεν χαρίζεται – Δείχνει την έξοδο και στον Ντέλε Άλι
Τότεναμ

Ο Κόντε δεν χαρίζεται – Δείχνει την έξοδο και στον Ντέλε Άλι

Ο Αντόνιο Κόντε είναι έτοιμος... να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ντέλε Άλι, σύμφωνα με Μέσα από την Αγγλία!

10.01.2022 | 16:02

Ο Αντόνιο Κόντε επέστρεψε δυναμικά στην Premier League και θέλει να γράψει την δικιά του ιστορία με την Τότεναμ. Ο έμπειρος κόουτς έχει βάλει τα πράγματα σε μια σειρά στους Λονδρέζους, με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας να δείχνει τεράστια βελτίωση!

Ο Ιταλός έχει αποφασίσει να… κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και δεν πρόκειται να χαριστεί στα μεγάλα ονόματα της ομάδας.

Ήδη έχει δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ντομπελέ και το δηλώνει… δημοσίως. Ωστόσο, ακόμα και ο άλλοτε αγαπημένος παίκτης των φιλάθλων, Ντέλε Άλι, δεν έχει πείσει τον προπονητή του με τις έως τώρα εμφανίσεις του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έτσι, σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, ο Κόντε θέλει να μάθει για τις προτάσεις που υπάρχουν για τον Ντέλε Άλι… προκειμένου να τις αξιολογήσει!

Αρκετές ομάδες είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον Άγγλο τους τελευταίους μήνες. Ρεάλ, Παρί και Άρσεναλ ήταν μερικές εξ αυτών. Τα σπιρούνια αναμένεται να στείλουν μήνυμα πως ο παίκτης είναι προς πώληση.

Το μήνυμα έχει ήδη παρθεί από την πλευρά του Ντέλε Άλι… ο οποίος μέσω του μάνατζερ του ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση. Φυσικά και αν εν τέλει παραμείνει στο Λονδίνο θα χρησιμοποιείται κανονικά από τον Αντόνιο Κόντε.

Ωστόσο, πλέον δεν θα βρίσκεται στα βασικά του πλάνα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version