ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την πρόκριση η Γιουνάιτεντ, τις εντυπώσεις… ο Τζέραρντ! (vid)

Παρά την πολύ μέτρια εικόνα της και τον μονόλογο της Άστον Βίλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 1-0 και προχωρά στο Κύπελλο Αγγλίας.

Την πρόκριση η Γιουνάιτεντ, τις εντυπώσεις… ο Τζέραρντ! (vid)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου… και μόνο κρατάει απόψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν… χώμα απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά το χρυσό γκολ του ΜακΤόμινεϊ ήταν αρκετό για το τελικό 1-0.

Κάπως έτσι, η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που δεν αγωνίστηκε απόψε, συνεχίζει στη διοργάνωση. Νέος αντίπαλος η Μίντλεσμπο. Από την άλλη, οι «χωριάτες» κέρδισαν τις εντυπώσεις αφού ήταν εμφανώς καλύτεροι και είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες. Κι όλα αυτά στην επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ, ως προπονητής πια, στο σπίτι του… εχθρού, στο «Ολντ Τράφορντ».

Το ματς

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Ολντ Τράφορντ. Οχι μόνο γιατί οι δύο ομάδες είχαν δώσει πολύ καλό τέμπο, αλλά και γιατί η Γιουνάιτεντ σκόραρε νωρίς! Μόλις στο 8’ ο ΜακΤόμινεϊ έπιασε ωραία κεφαλιά από ασίστ του Φρεντ κι άνοιξε το σκορ. Η Άστον Βίλα δεν πτοήθηκε κι άρχισε τη δική της… αντεπίθεση. Οι «χωριάτες» έβγαιναν άκρως επικίνδυνα σε κάθε κατεβασιά τους και χρειάστηκε μεγάλη επέμβαση του Ντε Χέα στο 19’ για να μην βρει δίχτυα ο ΜακΓκίν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν ηρεμία στο παιχνίδι τους κι έκαναν το εύκολο λάθος…Από ένα τέτοιο παραλίγο να γίνει και το 1-1. Γιουνάιτεντ

Ο Λίντελοφ τα έκανε… θάλασσα στην προσπάθειά του να διώξει, ο Ουότκινς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το δοκάρι του… είπε όχι! Οι παίκτες του Τζέραρντ ήταν καλύτεροι στο χορτάρι, δημιουργούσαν πολλά ρήγματα, την ώρα που η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Ράμσεϊ συνέχισε να «πετά» φάσεις για την Βίλα, με τον Μαρτίνεζ στο 38′ να κρατά στο… κόλπο τους φιλοξενούμενους. Λέγοντας όχι σε βολίδα του Σο, που ήταν και η πρώτη φάση για τη Γιουνάιτεντ μετά από πολλή ώρα. Στο φινάλε, δε, του πρώτου μέρους, η ομάδα του Ράνγκινγκ κατάφερε –επιτέλους- να αναχαιτίσει την Βίλα… Γιουνάιτεντ

Οι «χωριάτες» επανήλθαν δριμύτεροι στο δεύτερο μέρος. Με πάθος για την ανατροπή! Για… χιλιοστά, όμως, δεν μέτρησε το γκολ τους στο 50’ ως οφσάιντ, με την ολιγωρία της άμυνας και του Ντε Χέα να μην τιμωρούνται. Η Βίλα είχε τον πλήρη έλεγχο στην «επανάληψη». Επαιζε σχεδόν μονότερμα τους γηπεδούχους και πάλευε για το χρυσό γκολ, όμως ο Ντε Χέα κατέβασε εκ νέου ρολά στον… δυναμίτη του Κας. Η Γιουνάιτεντ αμυνόταν με… νύχια και με δόντια. Είναι ενδεικτικό πως τρεις παίκτες της κιτρινίστηκαν μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών! Γιουνάιτεντ

Οι παίκτες του Τζέραρντ το έψαχναν πάρα πολύ. Στο 70’, δε, έφτασαν εκ νέου κοντά στην ισοφάριση, αλλά το εντυπωσιακό σουτ του Ουότκινς έφυγε ελάχιστα άουτ! Κι όλα αυτά με την Γιουνάιτεντ απλώς να… παρατηρεί και να είναι κλεισμένη πίσω, προσπαθώντας να σώσει το υπέρ της 1-0. Η αλήθεια είναι πάντως πως στο τελευταίο 15λεπτο το παιχνίδι… έσβησε. Η Άστον Βίλα έχασε την επιθετικότητα και τη δημιουργία της. Οι γηπεδούχοι πάγωσαν το ρυθμό και περιόρισαν τους αντιπάλους τους. Είναι ενδεικτικό πως… σχεδόν δεν υπήρξε φάση στο φινάλε της αναμέτρησης, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν την αγχώδη πρόκριση.

Φάσεις και γκολ από το Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ